Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ki mikor teszi le a gyerkőcét...

Ki mikor teszi le a gyerkőcét aludni? Ha már úgy gondolja hogy "itt az ideje" vagy ha álmos?

Figyelt kérdés
A lányom 15hónapos lesz. Születésétől kezdve mindig fix időpontban tudtam letenni aludni, mert mindig addigra álmosodott el. Egy pár napja viszont katasztrófa az elaltatása, mert egyszerűen nem hajlandó elaludni. Ma is 1óra hossza kellett hogy elaludjon. Pedig láttam rajta hogy álmosodik.
2012. dec. 21. 23:19
 1/9 anonim ***** válasza:
37%
Akkor alszik, amikor álmos, nincs "fix" időpont, hisz én se mindig ugyanakkor tudok elaludni :)
2012. dec. 21. 23:22
 2/9 anonim ***** válasza:
63%
Mi sose tudtuk lerakni fix időpontban, ő ugyanis nem nagyon volt hajlandó már babaként se akkor aludni, mikor "illett" volna. Átlagosan azt mondhatom, hogy 10 körül azért nagyjából már aludt. Most 4,5 éves, most is 10 körül alszik el (fél 8 kor kelünk reggel).
2012. dec. 21. 23:28
 3/9 anonim ***** válasza:
44%
Sose volt fix időpont kiskorában olyan 7fele fürdött utána ment az ágyba,most,hogy már nagyobb 20 hónapos fél 7-fél 8 között fürdik fáradtságtól függően
2012. dec. 21. 23:34
 4/9 anonim ***** válasza:
Én fél 8 fél 9 között fürdetek és teszem le a kislànyomat (2,5éves). Amikor kisebb volt, akkor 7-8 között. Nàlunk is volt egy időszak, amikor hosszabb ideig tartott, amíg el elaludt, de aztàn visszaàllt.
2012. dec. 21. 23:35
 5/9 anonim ***** válasza:
Amikor látom rajta, hogy kezd elfáradni, akkor megyünk fürdeni és utána alvás.
2012. dec. 22. 01:04
 6/9 anonim ***** válasza:
44%
Volt fix időpont, a fél 9. Annál később nem mehetett aludni. Aztán 19 hónaposan elkezdte a bölcsit, kb. 20 hónapos kora óta max 8kor megy aludni, önszántából. De tegnap pl 7-kor már aludt. Így már nincs értelme a fix időpontnak. :)
2012. dec. 22. 07:28
 7/9 anonim ***** válasza:
31%
este 7kor megy a lányom aludni ha bölcsibe jár hétvégén este 6kor már alszik de ö 6-fél7kor kell reggel.
2012. dec. 22. 10:32
 8/9 anonim ***** válasza:
31%
Fix időpontunk van, 9kor megy aludni. Bár néha nagyon sokáig tart az altatás, de ha megvárnám, míg elálmosodik, én aludnék el állva! 17 hónapos
2012. dec. 22. 10:39
 9/9 anonim ***** válasza:
67%
Attól függ mikor? 15 hónapos lesz az enyém is. Napközben akkor raktam le, amikor álmos volt. Este viszont 7-kor fürdés és utána alvás. Mindig el is aludt még háromnegyed 8 előtt. De az utóbbi két hétben nehezen akart elalduni este és éjjel is többször kelt (5 hónapos kora óta nem kelt), így elkezdtem a nappali 1 alvásra szoktatni. Most 12 körl le tudom tenni aludni és este sem megy a műsor, hogy nem fáradt, mert örül, ha végre ágyat ér a buksija.:)
2012. dec. 22. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!