Miért gondolja a barátnőm hogy ő a legtöbbet dolgozó anyuka?
Önmagához viszonyítva lehet ő az,aki a legtöbbet dolgozik,de sok anyuka minden nap húzza az igát- ki fizikai munkával,ki pedig az agyát használva- és mellette sokan nem 1 gyermeket nevelnek,vezetik a háztartást,és vagy segíteni tud az apuka,vagy sem,de sokszor a gyermeküket egyedül nevelő anyukákról van szó!
Jelenleg minden dolgozó anyukát csodálok!! Én tuti nem tudnék rendesen dolgozni ha mehetnék,jelenleg talán azért,mert nem gázzal fűtünk,nem gáz és nem villany bojlerünk van,és nem automata mosógépünk. Tisztára,mint az őskorban :-)
Hozzá szokott a barátnőd,hogy x dolgot csinál csak,kényelmesen megcsinálja,most viszont 6-7 óra,+ az út,elmegy az életéből... Neki ez sok. Hogy a Férje segít,az teljesen megszokott dolog egyes házaknál,hiszen egy pár,közös a gyerek,közös a ház,minden közös. Ha a férfi úgy gondolja,hogy segíteni akar a nőnek,hát ne irigyeld!!
Nekem nem segít senki,igaz nem is dolgozom (bár vannak anyukák,akiknek úgy is van segítsége,hogy otthon vannak csak a gyerekkel) és látod,mégsem vagyok irigy! Te se tedd!
Üdv: 3 lányos,14hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!