Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van arra esély, hogy a lány...

Van arra esély, hogy a lány ezt másképp gondolja?

Figyelt kérdés

nem olyan régóta vagyunk együtt a barátnőmmel,de feljött a gyerekvállalás téma(de még egyikünk se akar gyereket).Ő azt mondta,hogy nem fog változtatni a véleményén,hogy az örökbefogadás jobb(mert segít a gyereken)mint a normál gyerek.Én ezt pont fordítva látom,és én gyerek párti vagyok ezen a téren.Mit tegyek,hogy másképp gondolja?

18/F

2012. szept. 19. 21:50
 1/5 anonim ***** válasza:
Fiatalok vagytok még, rengeteg ideje van, hogy megváltozzon a véleménye.
2012. szept. 19. 21:54
 2/5 anonim ***** válasza:

Eygrészt még igen fiatal, és idövel sokat változhat a véleménye.

Másrészt meg egyelöre úgysem aktuális, mire meg olyan idösek lesztek, nem valószinü, hogy még akkor is együttlesztek.

2012. szept. 19. 21:54
 3/5 A kérdező kommentje:
2 válaszoló. Mondjuk igen.Bár nagyon összeillünk,és remélem kitart odáig a kapcsolat :)
2012. szept. 19. 21:57
 4/5 anonim ***** válasza:

Semmit. Egyrészt mielőtt gyereked lesz, addig lesz még jó néhány barátnőd.

Másrészt a szeretet pont arról szól, hogy olyannak fogadod el a másikat, amilyen, nem akarod megváltoztatni. Ha nem gondolja meg magát, az csak annyit jelent, hogy nem azonosak a céljaitok, magyarul nem illetek össze. A szerelemben nincs olyan, hogy minden passzol, csak ez vagy az nem. Vagy minden, vagy nincs értelme.

De még nagyon fiatal vagy... erre rájössz majd magadtól is.

2012. szept. 19. 22:02
 5/5 anonim ***** válasza:
18 évesen egyáltalán nem akartam gyereket, még a gondolat is távol állt tőlem. Ha bárki kérdezte, azt mondtam, nekem soha nem lesz. Most 26 éves vagyok, és van egy csodaszép kislányom akit mindennél jobban szeretek. Az emberek változnak, ne aggódj :) és szurkolok nektek, hogy működjön a dolog köztetek :)
2012. szept. 20. 05:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!