Van arra esély, hogy a lány ezt másképp gondolja?
nem olyan régóta vagyunk együtt a barátnőmmel,de feljött a gyerekvállalás téma(de még egyikünk se akar gyereket).Ő azt mondta,hogy nem fog változtatni a véleményén,hogy az örökbefogadás jobb(mert segít a gyereken)mint a normál gyerek.Én ezt pont fordítva látom,és én gyerek párti vagyok ezen a téren.Mit tegyek,hogy másképp gondolja?
18/F
Eygrészt még igen fiatal, és idövel sokat változhat a véleménye.
Másrészt meg egyelöre úgysem aktuális, mire meg olyan idösek lesztek, nem valószinü, hogy még akkor is együttlesztek.
Semmit. Egyrészt mielőtt gyereked lesz, addig lesz még jó néhány barátnőd.
Másrészt a szeretet pont arról szól, hogy olyannak fogadod el a másikat, amilyen, nem akarod megváltoztatni. Ha nem gondolja meg magát, az csak annyit jelent, hogy nem azonosak a céljaitok, magyarul nem illetek össze. A szerelemben nincs olyan, hogy minden passzol, csak ez vagy az nem. Vagy minden, vagy nincs értelme.
De még nagyon fiatal vagy... erre rájössz majd magadtól is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!