Anyukák ki hogy vélekedik erről? , nem kell lehordani
Figyelt kérdés
Én nagyon félek attól,hogy tényleg lesz világvége.Olyan kicsik még a gyerekeim.Lehet h.lye vagyok de az oviból már kivettem őket,persze nem tudják miért.A nagy kamasz sulis,de ő itthon nem maradna:(
Más is van így,vagy csak én vagyok nyomi.....
2012. dec. 19. 13:17
31/50 anonim válasza:
De igen, az :D ha viszont világvége lesz, akkor már oly mindegy, hogy kinek volt igaza, mi legalább utolsó óráinkat nem félelemben éltük le, nem igaz? :)
32/50 anonim válasza:
Persze mindegy, de akkor is mennyivel jobb ha jól visszamondja, hogy bezzeg ti lehurrogtatok, mégis nekem volt igazam bibibiiiii. Na, lássuk be csak nyugodtabb lélekkel venné a világvégét, még ha csak pár másodpercre is:)
33/50 anonim válasza:
Na, ha megérem a szombatot, akkor jövök ám, hogy kinek is volt igaza :D :D :D
34/50 anonim válasza:
Hát ha jössz szombaton, azt hiszem, bár nem vagyok látó, de van egy olyan érzésem hogy a világvége elleneseknek lett igazuk:)))))))
35/50 anonim válasza:
Ausztráliában már 31-dike van!!!!!!! Hogy is lesz? Minden kontinensen más időben lesz a világvége?
37/50 anonim válasza:
Ausztrália és Ázsia nagy része már elpusztult, nem is tudtad?
38/50 anonim válasza:
úúúúúú..akkor felvételről ment a híradó???
na akkor csak pár óra
39/50 anonim válasza:
Könyörgök! Japánban 8 órás időeltolódás van ott most van 3:54 hajnal, és eddig semmi sem történt!
40/50 anonim válasza:
De még történhet.... de ugye most nem lehurrogásból írod..mert itt viccelődünk ám:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!