Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megnézettétek milyen nemű a...

Megnézettétek milyen nemű a babátok? Kíváncsi lennék ki hogy vélekedik erről!

Figyelt kérdés
2010. szept. 11. 17:22
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
én mindenképpen tudni akartam,egyrészt nagyon kiváncsi voltam és nem bírtam volna ki a szülésig,másrészt a ruhák,gyerekszoba színe miatt (semleges szineket nem akartam ami mindkettőnek jó lenne)
2010. szept. 11. 17:24
 2/16 anonim ***** válasza:
70%
ahogy előttem írták
2010. szept. 11. 17:26
 3/16 anonim ***** válasza:
55%
én is kíváncsi voltam rá, a fent írtak mellett még a név választás miatt is. Az apucival nem tudtunk megegyezni fiú nevek terén... de szerencsére kislányunk lett :D
2010. szept. 11. 17:46
 4/16 anonim ***** válasza:
a névválasztásnál nem számit mivel szüléskor fiú és lány nevet is kell megadni,mivel az UH is tévedhet de amugy igen érdekelt,jobb tudni
2010. szept. 11. 17:52
 5/16 anonim ***** válasza:
Én nagyon kíváncsi voltam, nem tudtam volna kivárni a 9 hónapot, és most már olyan jó, hogy van lehetőség arra, hogy megnézhessük. Amúgy nekem nem volt szégyellős baba, minden uh-on telibe mutogatta magát, így még én is meg tudtam állapítani a nemét. :)
2010. szept. 11. 18:02
 6/16 anonim ***** válasza:
Mi nem kérdeztük meg a kislányomnál,most újra babát várok,most sem fogjuk,de az orvos szerint ez nagyon ritka. Kíváncsi vagyok pedig,de annyira jó volt ott megtudni,hogy kislány lett! Persze fiúnak is ugyanúgy örültünk volna.
2010. szept. 11. 18:22
 7/16 anonim ***** válasza:

Elsőnél akartuk tudni, de a babánk nem akarta megmutatni -- ő a szülőszobán derült ki, hogy lány.

Másodiknál én nem akartam tudni, de a férjem igen, viszont ez a baba ha kell ha nem mutogatja magát az uh-kon -- ő is lány (még pocakban van 34 hetes)

2010. szept. 11. 19:29
 8/16 anonim ***** válasza:

túlságosan kíváncsi vagyok és annyira fiút akartam elsőre is meg most is, h belehaltam volna ha nem tudom meg:)

na meg a gyerekcuccoknál sem mindegy milyenek a színek.igaz sok a semleges is, ami jó mindkét nemnek, de akkor is:)

(ui: bejött, az első is fiú lett, a mostani is az-de ezt csak pár nap múlva tudom biztosra mondani) ;-)

2010. szept. 11. 20:47
 9/16 anonim ***** válasza:

Mi két évet vártunk a babára. Mikor megtudtuk, hogy sikerült én sírtam, párom fél napig nem tudott megszólalni.Igy nekünk teljesen mindegy, hogy fiú lesz e vagy lány, örülni fogunk neki. Kérdezte már a doki, hogy szeretnénk e tudni, mondtuk neki nem, pedig nekünk is fúrja az oldalunkat, mint másoknak. Nagyon sokan a környezetemben pocakot nézve azt mondták, hogy fiú. Hát majd karácsonykor megtudjuk :)

24+6 hetes

2010. szept. 11. 22:34
 10/16 anonim ***** válasza:
Szia! Én az összes uh-n ezerrelkoncentráltam, hogy miket mond a doki. Gyorsan megkérdeztem, minden rendben van-e, jók-e azok az értékek, amiket lát, megvan-e mindene, meg ilyesmi, de egyszer sem jutott eszembe megkérdezni a nemét. Talán a 19. héten voltam uh-n, amikor a dokim megkérdezte, azt tudom-e, hogy fiam lesz. Majdnem elsítam magam, mert valahogy akkor tudatosultak bennem igazán a dolgok. Onnantól konkrétan nézegettük a neveket, a fiúsabb holmikat, és olyan valóságos lett a babám. Ez utóbbit nem tudom máshogy megfogalmazni. Minden jót és jó egészséget Nektek!
2010. szept. 11. 23:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!