Anyukák ki hogy vélekedik erről? , nem kell lehordani
Én nagyon félek attól,hogy tényleg lesz világvége.Olyan kicsik még a gyerekeim.Lehet h.lye vagyok de az oviból már kivettem őket,persze nem tudják miért.A nagy kamasz sulis,de ő itthon nem maradna:(
Más is van így,vagy csak én vagyok nyomi.....
Nekem a kölcsönzött könyveim járnak 2013-ban.
Egyébként hibbant vagy, és ez nem lehordás. De ha azért vetted ki az oviból, mert hamarabb akarod elkezdeni a téliszünetet, akkor azt jó ötletnek tartom. A világ meg nem csak az óvodában van. A kamasz gyerekednek több esze van, már bocs.
Szerintem írj egy igazolást a nagyobb gyereknek is a suliba,hogy :
Elnézést,de a gyerekem világvége miatt nem megy/ment az iskolába!
:)))
Ez nagyon nagy butaság,nekem eszembe sem jut ilyesmi!!:))
Én a helyedben jobban félnék attól hogy ha a világvége históriát elhiszem, mennyi más hülyeséget adok át a gyerekeimnek nap mint nap.
Vidd őket oviba, aztán menj haza és olvass valami értelmes könyvet, nézz interjúkat okos emberekkel, hátha ragad rád valami a koszon kívül is.
L20
(Van nálad rosszabb is: egy nagyon távoli ismerős vidékre költözött a világvége elől - logikát ne keressetek.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!