Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyiből éltek havonta?

Mennyiből éltek havonta?

Figyelt kérdés

Mit dolgoztok, férjeteknek mi a munkája?

Hogy tudtok megélni itt Magyarországon?

Főleg gyerekeseket kérdezem!

#meglét
2012. dec. 15. 22:22
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
83%

Férjem középvezető, én alkalmazott.

Nincs lakáshitelünk, így viszonylag jól.

Kettő gyerek van. De lehet, h több is lesz.

2012. dec. 15. 22:26
 2/14 anonim ***** válasza:
16%
OFF: miért van egyre több zsebben vájkálós kérdés itt?Miért és kinek jó ez,hogy lássa ki miből,hogyan él meg?Én nem értem ezt. :/
2012. dec. 15. 22:30
 3/14 anonim ***** válasza:
13%
2.! Én se értem, és ezért nem írok összeget. Aztán jönnek a hurrogók, meg valaki szerint ez is kevés stb.
2012. dec. 15. 22:33
 4/14 anonim ***** válasza:
57%

Egyszer én bennem is felmerült egy ilyen kérdés amikor jött a sok mikkor lesz a számlán a családi pótlék kérdés.

Végül is egy anonim oldal, így nem hiszem, hogy ez pénztárcába vájkálás lenne.

Nincs gyerekem ezért nem válaszolok.

2012. dec. 15. 22:37
 5/14 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem akinek nem tetszik a kérdés, az egyszerűen ne válaszoljon. Férjem közalkalmazott, én gyeden vagyok. Családival együtt 140.000 ft-ból élünk, hitelünk nincs. Spórolni nem igazán tudunk sajnos.
2012. dec. 15. 22:43
 6/14 anonim ***** válasza:
88%

OFF:én csak azért nem szeretek az ilyen kérdésekre válaszolni,mert tuti,hogy itt lesz a lepontozó barátunk...

Én angol-olasz szakon végeztem,fordítóként dolgozom egy olasz,budapesti telephelyű cégnél.A fizetésem 140.000 volt,most GYED-et kapok,ez 85 ezer forint.A férjem közgazdász,egy multiplex cégnél van,pénzügyi területen.Ő 150-et keres.Egy kislányunk van,6 hónapos,én 31 éves vagyok,férjem szintén.5 év a munkaviszonyom.230 ezer+CSP+én dolgozom,itthonról,ez havi fix 35 ezer.280 ezer úgy össz-vissz.Hitel a házunkon van,minimális,autókon nincs.

Még egy babát tervezünk.

2012. dec. 15. 22:53
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
A férjem vállalkozó,én egyetemre járok.Sok a bevételünk,de változô,attól függõen,hogy mennyit dolgozik.500.000Ft általában bejön.Egy 2éves kisfiunk van,a jövõjére igyekszünk sokat félretenni,illetve a rosszabb idõkre is spórolunk.Szóval nem élünk nagy làbon,mindenünk megvan,és szerencsére nem okoz gondot egy-egy váratlan kiadás.Hitelünk nincs.
2012. dec. 16. 08:15
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Férjem tűzoltó, én gyeden vagyok. Most úgy 220-230 a bevételünk. Ha megszületik a második baba, akkor hozzá jön még 23300ft.

Megélni éppen meg tudunk. Ha a férjemnek lenne másodállása, akkor kicsit jobban élnénk, de sajnos mostanában nem jön össze semmi neki.

2012. dec. 16. 09:32
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Fèrjem èpìtőmèrnök, èn àllami alkalmazott vagyok, kb havi 4-500 ezerből èlünk, nem panaszkodom. Van lakàshitelünk, a kicsi magànbölcsibe jàr, mert àllamiba nem vettèk fel, ennyi a luxuskiadàs, de azt mondhatom, hogy jòl èlünk.
2012. dec. 16. 09:34
 10/14 anonim ***** válasza:
350 ezer forint a bevételünk nekem és a férjemnek kettő pici gyerek van most jön a harmadik.
2012. dec. 16. 10:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!