Kétnyelvűség hány éves korig alakulhat ki?
Figyelt kérdés
Nem vagyok szülő,csak kíváncsiság.
Például egy lány 15 éves,akkor még belefér a kétnyelvűség(később ugyan mint kéne) vagy ez pl 10 éves korig alakul.
Ez csak példa.
2012. dec. 14. 23:11
1/3 anonim válasza:
Kulfoldon elek, van egy csalad ismerosunk, akik 2 gyerekkel jottek ki. 14 eves lannyal es 10 eves fiuval. A fiu nem beszelte meg a nyelvet, mert nem tanult meg nyelvet, a lany meg egesz jo volt a nyelvbol. Azota 2 ev eltelt, mind a ketten kivaloan boldogulnak, de meg nem perfektek.
2/3 anonim válasza:
Mi is kulfoldon elunk a Kisfiam 2 nyelvu lesz alapvetoen. Allitolag azok akik mar beszeltek egy nyelvet es nagyobb korukban tanuljak az uj nyelvet sosem leszenk anyanyelvi szinten en ezt nem tudom. En 25 evesen tanultam uj nyelvet. A mindennapi eletben eszre sem veszi senki az akcentusomat pedig van...csak jol jatszom...de sok szo van amit nem hasznalnak tul gyakran vagy szakszo...azokat nem mindig ertem.
3/3 A kérdező kommentje:
Hasznosak a válaszok:) Köszönöm:)
2012. dec. 15. 09:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!