Kiváncsi lennék, hogy volt-e valaki hasonló helyzetben nekem ez egy gyerekem van és sajnos koraszülött volt. A második terhesség is igy alakulhat?
Lehet,de nem biztos,hogy olyan lesz!
Ha jobban figyelsz ezekre a dolgokra,akkor elkerülheted a magas vérnyomást pl.De benne van a pakliban,sajnos.
"34 .hétre "szültem"császárral " Gratula a hozzáállásodhoz!
A sógornőm első gyereke császárral SZÜLETETT koraszülött volt a baba, a második is császárral SZÜLETETT, de nem lett koraszülött.
A császár az nem a szülés egyik fajtája? De tájékozatlan vagyok...
Nem biztos, hogy a második terhességed is így alakul. Kívánom Neked, hogy a második babád jó időben meg tudd szülni!
Bocs, de miért kellett ennyire kijavítani, hogy SZÜLETETT? Azért talán az Anyukája is ott volt a közelben, ő is hozzátett valamit, nem gondolod?Én eléggé harapok erre, mert 3 nap kőkemény vajúdás után végül megcsászároztak, de nem gondolom, hogy nem én szültem a gyerekemet.
A kérdésedre pedig, nekem azt mondta a dokim, hogy ha az első koraszülött, akkor az hajlamosít, hogy a második is az legyen, de semmi esetre sem kell, hogy így történjen. Sokkal jobban oda fognak figyelni rátok, és ezzel el is lehet kerülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!