40. hétben és azután alakulhat ki depresszió?
Figyelt kérdés
Egész terhességem alatt hullámzó volt a kedély állapotom. De most meg hogy már itt vagyunk a végén, valahogy minden elszomorít, és teljesen kedvetlen vagyok, nincs kedvem semmihez, és csak az vidít fel, ha a babóra gondolok, vagy megtudok róla valamit az orvosnál. Lehet olyan hogy ilyenkor alakuljon ki depresszió, vagy ez csak az egy kisebb átmeneti állapot lehet akár az idő miatt is? Ti hogy érzitek magatokat kis mamák?2012. máj. 17. 14:50
1/3 anonim válasza:
Nem vagy depi! Ez teljesen normális, a hormonok teszik.Nálam is volt ilyen.
33/N/3gyerek
2/3 anonim válasza:
Mindkét gyerekem a 42. héten született, és valahogy az az utolsó két hét volt mindig a legrosszabb. Már túl sok volt a terhesség, de még mindig nem láttam a végét, fizikailag és lelkileg is nagyon megviselt. Úgy emlékszem, elég hullámzó volt a kedvem, hol teljesen fel voltam dobódva, hogy mindjárt szülök,hol úgy éreztem, a hasamból megy egyetemre, és hogy persze senki sem ért meg, mert ha kerestek telefonon,az volt a baj, hogy minek zaklatnak, ha nem hívtak az volt a baj, hogy lassan szülök,de a kutya nem foglalkozik velem...hát csúnya időszak volt:)
3/3 A kérdező kommentje:
PONT ÍGY vagyok vele én is de komolyan! 20-ra vagyok kiírva az utolsó menzim szerint Uh szerint meg 27-re...már levált a nyákdugóm is (2,5 hete)esténként vannak jóslók de ennyi..
2012. máj. 17. 16:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!