Nektek is vannak h*lye gondolataitok? Esetleg "mini" depresszió? Bővebben lent
Ó de kedves a férjed! Mindenkinek lehetnek hülye gondolatai, kicsit menj el sétálgatni ha tudsz, és próbáld rendezni ezeket magadban. Ha nagyon elhatalmasodna, keress valakit, akivel tudsz erről beszélgetni!:)
32 hetes kismama
Jaj,félre érthető volt.Olyat kapok,hogy nyulat fogok után egy smile van.Szeret minket nagyon nagyon,és mindig azzal biztat,hogy minden rendben lesz.
Köszi a válaszod!Szerencsére annyira nem vészes a dolog,csak meglepődtem magamon...
Szia
Én a második babánkat várom és nekem is vannak hasonló gondolataim. Néha már én is sírásig képes vagyok magam a hülyeségeimmel elkeseríteni. (fogom-e bírni a két gyereket, mi lesz így a nagyobbal, fogom -e a kicsit is úgy szeretni, mint a nagyott...stb) Sajnos , a férjem nem nagyon érti ezt az egészet, mert ő úgy van vele, most kellene csak igazán boldognak lennünk. (tervezett a baba és nagyon várjuk már)
Hát, nem tudom, hogy normális-e ez, de legalább egy kicsit megnyugodtam, hogy nem csak én vagyok ilyen. :)
Szia
Második vagyok. Na, akkor holnap mind a kettőnkenek nagy nap lesz. :) Én holnap délelőtt megyek a 12 hetes genetikaira.
A betegséggel kapcsolatban, az elsővel 10 hetesen nagyon beteg lettem (láz, antibiotikum egy hétig...) nem lett semmi baja. Most amásodikkal is sikerült összeszednem eg ykis náthát, de szerencsére nem kellett antibiotikum és nem is lettem lázas. Tehát, csak nyugi! Minden rendben lesz!
Szia
Nálunk is minden rendben volt. Az orrcsont látszódott, 2,5 mm. A tarkóredő pedig 1,5mm. :) Megnyugodtam! Sőt azt is látta (bár nem mondta biztosra), hogy fiú lesz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!