Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nektek is vannak h*lye gondola...

Nektek is vannak h*lye gondolataitok? Esetleg "mini" depresszió? Bővebben lent

Figyelt kérdés
A 3. babát várom,és 2-3 nappal ezelőtt a sírásig stuffoltam magam a hülyeségekkel.Arra gondoltam,mi lesz,ha meghalok szülés közben(mindkét gyerekemet gyorsan,komplikáció mentesen hüvelyi úton szültem)...aztán meg,hogy-FÉLRE NE ÉRTSE SENKI-kellett-e ez nekem(tervezett baba)?Van 2 egészséges gyerkőc,miért kísértem a sorsot?A kisebbik még nincs 4 éves,elég anyás,azon is agyaltam,hogy lesz-e rá elég időm,nem kitolás-e vele szembe(szeretne kistesót).Szóval ilyen apróságok.A férjem azt mondta,ha nem fejezem ezt be,olyat kapok,hogy nyulat fogok...
2012. márc. 18. 09:26
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Ó de kedves a férjed! Mindenkinek lehetnek hülye gondolatai, kicsit menj el sétálgatni ha tudsz, és próbáld rendezni ezeket magadban. Ha nagyon elhatalmasodna, keress valakit, akivel tudsz erről beszélgetni!:)

32 hetes kismama

2012. márc. 18. 09:33
 2/13 A kérdező kommentje:

Jaj,félre érthető volt.Olyat kapok,hogy nyulat fogok után egy smile van.Szeret minket nagyon nagyon,és mindig azzal biztat,hogy minden rendben lesz.

Köszi a válaszod!Szerencsére annyira nem vészes a dolog,csak meglepődtem magamon...

2012. márc. 18. 09:49
 3/13 anonim ***** válasza:

Szia

Én a második babánkat várom és nekem is vannak hasonló gondolataim. Néha már én is sírásig képes vagyok magam a hülyeségeimmel elkeseríteni. (fogom-e bírni a két gyereket, mi lesz így a nagyobbal, fogom -e a kicsit is úgy szeretni, mint a nagyott...stb) Sajnos , a férjem nem nagyon érti ezt az egészet, mert ő úgy van vele, most kellene csak igazán boldognak lennünk. (tervezett a baba és nagyon várjuk már)

Hát, nem tudom, hogy normális-e ez, de legalább egy kicsit megnyugodtam, hogy nem csak én vagyok ilyen. :)

2012. márc. 18. 11:34
 4/13 A kérdező kommentje:
KÖSZI!Én is megnyugodtam egy kicsit.Igazából az én férjem sem érti,hogy mi a szösz van velem,de ezt úgy sem fogjuk tudni megértetni velük soha.Holnap megyek korionboholy biopsziára(a korom miatt),az biztos,hogy valamelyest megnyugtat majd.Viszont tiszta ideg vagyok,mert 3 héttel ezelőtt-9 hetes terhesen- beteg voltam(az ovisom hozta haza),antibiotikum is kellett.Erre ma megint folyik az orrom,sz*r a közérzetem.Mondták,hogy ez nem árt a babának-az előző sem-ám én nem nyugodtam meg.Na,majd holnap kifaggatom a doktornőt(profi genetikus),hátha akkor megnyugszom.
2012. márc. 18. 12:40
 5/13 anonim ***** válasza:
Jaaaa, mosolygós fejjel más, ne haragudj, nem akartam szegény felett "ítélkezni". :)
2012. márc. 18. 13:46
 6/13 A kérdező kommentje:
Semmi baj,ne viccelj már!Köszi,hogy válaszoltál!
2012. márc. 18. 14:38
 7/13 anonim ***** válasza:

Szia

Második vagyok. Na, akkor holnap mind a kettőnkenek nagy nap lesz. :) Én holnap délelőtt megyek a 12 hetes genetikaira.

A betegséggel kapcsolatban, az elsővel 10 hetesen nagyon beteg lettem (láz, antibiotikum egy hétig...) nem lett semmi baja. Most amásodikkal is sikerült összeszednem eg ykis náthát, de szerencsére nem kellett antibiotikum és nem is lettem lázas. Tehát, csak nyugi! Minden rendben lesz!

2012. márc. 18. 18:15
 8/13 A kérdező kommentje:
Bízom benne,hogy minden rendben,és kívánom,hogy Nálad is így legyen!
2012. márc. 18. 21:48
 9/13 A kérdező kommentje:
Szia!Már itthon is vagyok,és minden rendben ment.Az amniohoz hasonlóan ez sem fájt,csak kellemetlen volt.A Hajdu doktornő valóban profi.Az orrcsont megvan,a tarkóredő 1.5 mm,szív,pocak rendben,szerinte makk egészséges a baba(az UH alapján),de hétvége felé hívnak majd a kromoszóma vizsgálat eredményével.Kérdeztem Tőle,de külön nem kell,hogy UH-ra menjek,majd csak a 18. heti genetikaira.Végső soron minek is mennénk,hiszen Ő most azt is megcsinálta,igaz,itt nem volt 4D,meg babamozi.Ám nem is azért mentünk.Nálad mi a helyzet?
2012. márc. 19. 11:39
 10/13 anonim ***** válasza:

Szia

Nálunk is minden rendben volt. Az orrcsont látszódott, 2,5 mm. A tarkóredő pedig 1,5mm. :) Megnyugodtam! Sőt azt is látta (bár nem mondta biztosra), hogy fiú lesz. :)

2012. márc. 19. 18:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!