Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kinél fordult elő, hogy...

Kinél fordult elő, hogy szülés után sok idő (hónapok) telt el, mire végre újra együtt voltak a párjával?

Figyelt kérdés
Elsősorban olyanok válaszát vagy tapasztalatát olvasnám, akikkel ez előfordult, de utána rendbe jött. Ha egyáltalán van ilyen vagy a helyzet csak nálunk ilyen gáz. Köszönöm!

2012. dec. 13. 16:58
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Húúú utolsó nagyon köszönöm ezt a kimerítő választ, részben megnyugodtam, mert azt hiszem minden úgy van, ahogy te mondod, meg kell beszélnünk ezt. Nálunk most ez egy kicsit háttérbe szorult, de megoldjuk. Hál istennek "egy húron pendülünk", szeret hazajárni, csak kicsit újra kell építenünk a dolgot szexualitás terén.
2012. dec. 14. 20:21
 12/13 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok még egy gondolat erejéig: szerintem azok a párkapcsolatok simán kibírják a szülés utáni (vagy egyéb miatti) szex-lecsökkenést, ahol alapvetően más dolgok is összetartják a feleket (közös értékrend, hasonló gondolkodás, egyforma célok, szeretet, megbecsülés stb.). Viszont ott, ahol a szenvedély, szex a kapcsolat motorja, és emberileg nem annyira passzolnak össze, ott könnyebben szétesik a kapcsolat, ha megszűnik a fő összetartó-erő, vagyis a szex. Sajnos nem egy ilyen párt ismertem, ahol kialudt a láng az ágyban, és akkor döbbentek rá, hogy emiatt a kapcsolat is üressé vált.

Ahogy leírod, nálatok inkább az van, hogy ez is fontos része a házasságnak, de nem ez az elsődleges dolog, úgyhogy biztos sikerülni fog valahogy "visszahozni" a dolgot. Csak neked is rendet kell tenni a fejedben, hogy megtaláld magadban az Anya mögötti Nőt, mert ha te nem találod, a férjed is hiába keresi. Gondold át, milyen segítséget vársz ehhez tőle (pl. kis udvarlás, beszélgetés, több gyengédség, kettesben program) és neked mit kell tenned érte (pl. venni vmi új fehérneműt, elmenni fodrászhoz, vmi illatos fürdőt venni, nem agyalni azon, közben mit csinál a gyerek - és még sorolhatnám).

Sok sikert!

2012. dec. 14. 21:01
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó válaszoló! Még barátnőmtől se kaptam ilyen tanácsot!
2012. dec. 15. 08:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!