Ti mikor voltatok együtt párotokkal szülés után?
Figyelt kérdés
2012. nov. 22. 22:05
1/12 anonim válasza:
Első szülés után 3 héttel, második szülés után 1 héttel.
2/12 A kérdező kommentje:
Az gyors volt :)
2012. nov. 22. 22:07
3/12 anonim válasza:
A 6 hetes kontroll vizsgálat után, amint hazaértem :)
4/12 anonim válasza:
első után kb 6 hónap, második után 4 hónap, és elég rossz volt mindkétszer nehezen rázódtunk vissza. Nekem elég nehéz volt elvonatkoztatni attól, hogy nemrég még ott jött ki egy majdnem 4 kilós gyerek... És mindkétszer csak a szoptatás után tudtam újra igazán elengedni magam, mindkét babám 10 hónapig szopizott.
5/12 anonim válasza:
4 héttel mindkét szülés után
Az elején még nem volt az igazi, így síkosító kellett de utána olyan lett minden mint szülés előtt!!!
6/12 anonim válasza:
A 6hetes kontroll utáni napon. Nagyon féltem mert azt mondták,hogy fájni fog,főleg mivel belül nagyon sok varratom volt,de ugyanolyan volt,mint szülés előtt.
7/12 anonim válasza:
6-7 héttel a szülés után. Borzasztó volt.
8/12 anonim válasza:
Én a 6 hetes kontrollt mindenképp meg akartam várni,meg is vártam és a kontroll utáni napon.Jó volt:)
3 hónapos baba anyukája
9/12 anonim válasza:
első után 4 héttel. sima hüvelyi szülés volt és nem volt vágásom sem.
10/12 anonim válasza:
Már a szülés közben is ott volt, a gyerekhez hozzá is ért, vesszeje...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!