Tényleg elítélendő, mert nem vagyok már kövér?
12 hónapja szültem. Sajnos magam hibájából sokat híztam. Mivel a szoptatás nem ment, amikor két hónapos lett a babám, elkezdtem fogyózni és heti 4-szer sportolni.
Sok ismerős anyukától kapom, hogy miért kell nekem már ilyen hamar a külsőmmel törődnöm, meg,hogy miért zavar,ha marad rajtam pár kiló. Egyébként eddig közel 35 kg van lent!
Néha elgondolkodom,hogy tényleg kívülről rossz anyának tűnök, ha ugyanúgy számít a külsőm, mint a babám előtt?
Ne foglalkozz az ilyenekkel, biztos irigyek.
Én világéletemben vékony voltam, 48 kiló (soha nem fogyókúráztam, bármit ehetek, nem hízok, sportolni biciklizni szoktam néha-néha). Amikor fogamzásgátlót szedtem, 53 volt a súlyom. Innen kezdtem a terhességet, 68 kilóval mentem szülni. Nem foglalkoztam a súlyommal, 1 hónap múlva mértem magam, akkor már 53 voltam ismét. Most 9 hónapos a Kisfiam, kb. 5 hónapja megint 48 kiló körül vagyok. Úgy, hogy 6 hónapos koráig csak szopott, azóta is, amikor kér, akkor kapja a cicit.
Nekem is sokszor megjegyezték, hogy jól lefogytam, mit csináltam stb. Nem érdekel, ilyen vagyok.
Nem törvényszerű, hogy aki szül egy gyereket, annak már kövérnek is kell lennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!