Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tényleg elítélendő, mert nem...

Tényleg elítélendő, mert nem vagyok már kövér?

Figyelt kérdés

12 hónapja szültem. Sajnos magam hibájából sokat híztam. Mivel a szoptatás nem ment, amikor két hónapos lett a babám, elkezdtem fogyózni és heti 4-szer sportolni.

Sok ismerős anyukától kapom, hogy miért kell nekem már ilyen hamar a külsőmmel törődnöm, meg,hogy miért zavar,ha marad rajtam pár kiló. Egyébként eddig közel 35 kg van lent!

Néha elgondolkodom,hogy tényleg kívülről rossz anyának tűnök, ha ugyanúgy számít a külsőm, mint a babám előtt?

2012. dec. 11. 16:32
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ha jol ertem, nem tudtal szoptatni, szoval tapszeres volt a baba, ebbol kiindulva miert nem fogyozhattal volna? Nem ment at semmi mereganyag a tejen keresztul, szoval folosleges masokra hallgatni.. Legalabb fitt anyukakent mehetsz a kicsivel setalni, es nem okoz gondot, ha tobb kmt is kell futni utana :)
2012. dec. 12. 05:37
 12/12 anonim ***** válasza:

Ne foglalkozz az ilyenekkel, biztos irigyek.

Én világéletemben vékony voltam, 48 kiló (soha nem fogyókúráztam, bármit ehetek, nem hízok, sportolni biciklizni szoktam néha-néha). Amikor fogamzásgátlót szedtem, 53 volt a súlyom. Innen kezdtem a terhességet, 68 kilóval mentem szülni. Nem foglalkoztam a súlyommal, 1 hónap múlva mértem magam, akkor már 53 voltam ismét. Most 9 hónapos a Kisfiam, kb. 5 hónapja megint 48 kiló körül vagyok. Úgy, hogy 6 hónapos koráig csak szopott, azóta is, amikor kér, akkor kapja a cicit.

Nekem is sokszor megjegyezték, hogy jól lefogytam, mit csináltam stb. Nem érdekel, ilyen vagyok.

Nem törvényszerű, hogy aki szül egy gyereket, annak már kövérnek is kell lennie.

2012. dec. 12. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!