Elítélendő, hogy 3 szülés után szeretném
megplasztikáztatni a hasam?
Figyelt kérdés
Van 3 gyerekem, többet már biztosan nem szülök. Az első két baba után még nem volt olyan vészes a hasam, de a kislányom után nagyon striás, lógó, kötényhasam maradt. Le is fogytam szülések után, így egy nagy bőr lóg a hasamról, nagyon ronda, nem szívesen veszek fel se bikinit, se picit szorosabb ruhát, szégyellem.
Eldöntöttem, hogy megplasztikáztatom a hasam, természetesen magánúton. A gyerekeim barátainak anyukái közül sokan úgy néztek rám, mint gyújtogató a vizes szalmára, mondván egy anya ne szégyellje a testét és különbenis amíg kórházban vagyok egyedül hagyom a gyerekeimet, stb.
Ezt őszintén ennyire ördögtől való dolog lenne? Szégyenkeznem kéne miatta?
én is megfogom csináltatni ha most a 3. baba után mégrosszabb lesz a helyzet..igazából senki véleménye nem érdekelne a témában..ha nekem ettől sokkal jobb lesz utána..akkor miért ne!?:)
2012. szept. 7. 17:39
2/20 anonim válasza:
Szia!
Őszintén? Én még a melleimet is megcsináltatnám, ha lehetne!
Menj nyugodtan, és ne reklámozd senkinek! Tudom milyen a kötényhas, akinek ez a "módi" az tűrje, de nekem sem tetszik. Szerintem szimplán irigyek!!!!!
2012. szept. 7. 17:40
3/20 anonim válasza:
Valószínűleg az irígység beszélt az anyukákból... Ha zavar és módodban áll megcsináltatni, tedd meg. Én a férjemmel beszélném meg, senki mással. Nem tartozol senkinek elszámolással. Szégyenkezned meg aztán főleg nem kell miatta. Minden jót, szép hasat!
2012. szept. 7. 17:41
4/20 anonim válasza:
Esetleg azért mondhatnak ilyet, mert úgy gondolják, hogy a hasad azért olyan, amilyen, mert 3 gyermeket kihordtál és a világra hoztál, ami azért megterheli a testet. Azok a szépséghibák a testeden velejárója és emiatt csak büszke lehetsz magadra, hogy 3 szép gyereked van és a környezetednek nem kell elvárnia, hogy úgy nézz ki, mintha mi sem történt volna, mert ez nem így van...te 3 életet hoztál világra és ennek nyoma van és senki sem várja/várhatja el, hogy toppon legyél külsőleg persze nem azt mondom, hogy normális az igénytelenség, de ez természetes dolog. Ettől függetlenül, ha te úgy gondolod, hogy neked erre szükséged van és jobb közérzetet ad, akkor nehogy a kispista véleménye érdekeljen annak nem élhetsz!!:))
2012. szept. 7. 17:48
5/20 A kérdező kommentje:
Köszi, aranyosak vagytok! Én úgy vagyok vele, hogy a 3 gyerekem a legjobb bizonyíték arra, hogy 3 gyereket megszültem és rájuk vagyok büszke, nem a lógó hasamra. Mégis olyan ördögi dolognak tartják a plasztikát, főleg ha azért csinálja valaki, mert szült és annak a nyomai zavarják.
2012. szept. 7. 17:52
6/20 anonim válasza:
Bocsánat a fő kérdésre nem is válaszoltam.:D Nem ítélendő el. Viszont én próbálnám úgy elfogadni magam, ahogy a természet rendje alakítja hisze ez lesz a normális.
2012. szept. 7. 17:53
7/20 anonim válasza:
Azt gondolom, hogy a plasztikai sebészetnek ez lenne a lényege. A baleseti sérülések, ilyen maradandó szülés utáni kellemetlen testi eltérések, simán beleférnek a normális keretek közé. Ha 17 évesen mellnagyobbításra vagy ajakfeltöltésre megy valaki, na az már elgondolkodtató. 3 gyerek után elmondható, hogy felnőtt nő vagy. Azt teszel a testeddel, ami neked tetszik. Ilyesmit meg szerintem ne beszélj meg ismerősökkel, semmi közük hozzá! Drukkolok,hogy simán menjen, és elégedett legyél újra a testeddel! Megérdemled, hogy így legyen!
2012. szept. 7. 17:57
8/20 anonim válasza:
Hát akinek szülés előtt pl. kemény, feszes hasfala volt, és nem tudja visszadolgozni , és a striákat sem tudja eltüntetni, max. halványítani, az tudja miről ír a kérdező...és nem, nem természetes állapot. Ha egy 17 éves díszpi.na úgy dönt, h 500 köbcentis cicit csináltat magának , na az az elítélendő!!!
2012. szept. 7. 17:57
9/20 anonim válasza:
Dehogy elítélendő! Nem kell szégyenkezned miatta! Csináltasd meg és remélem újra szeretni fogod a tested!
Nekem lapos hasam volt, terhesség előtt, igaz maradt rajtam 9 kg felesleg, de csíkos a bőröm, borzasztó, pedig még csak egy lányom van. Majd én is szeretném megcsináltatni, lehet a mellemet is, mert az sem tetszik! De szeretnék még 2 babát, és majd utána. Remélem sikeres lesz, majd írd meg, hogy milyen volt a műtét!
2012. szept. 7. 18:10
10/20 anonim válasza:
Én csak kétgyerekes vagyok, minap "beszélgettünk" a férjemmel, és kisült, hogy ha nem a neje lennék csak 6os lennék: mert tele a lábam seprűvénákkal, mert csíkos a hasam(lapos de csíkos), mert kicsik a cicik(3évnyi szoptatás után nem is értem mekkora legyen 20kg fogyással...), mert zavarja a szemüvegem, anélkül csinibb lennék...
Egyedül ebből a kupacból a ciciket nem csináltatom meg, a lábam eü ok is, a szemem kényelmi a hasam esztétikai lesz.
És meg fogom csináltatni, nem elhanyagolni akarom...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!