Elítélendő, hogy 3 szülés után szeretném megplasztikáztatni a hasam?
Van 3 gyerekem, többet már biztosan nem szülök. Az első két baba után még nem volt olyan vészes a hasam, de a kislányom után nagyon striás, lógó, kötényhasam maradt. Le is fogytam szülések után, így egy nagy bőr lóg a hasamról, nagyon ronda, nem szívesen veszek fel se bikinit, se picit szorosabb ruhát, szégyellem.
Eldöntöttem, hogy megplasztikáztatom a hasam, természetesen magánúton. A gyerekeim barátainak anyukái közül sokan úgy néztek rám, mint gyújtogató a vizes szalmára, mondván egy anya ne szégyellje a testét és különbenis amíg kórházban vagyok egyedül hagyom a gyerekeimet, stb.
Ezt őszintén ennyire ördögtől való dolog lenne? Szégyenkeznem kéne miatta?
Köszönöm! Még csak 6 hónapos a lányom, amíg szoptatok, addig úgysem csinálják meg, még jó pár hónap. Igazából nem is reklámoztam, bátorkodtam feltenni a kérdést nekik, hogy tud-e valaki jó plasztikai sebészt. Gondoltam elmegyek egy konzultációra már most, hogy mit mondanak, mikor érdemes, mennyi lesz, stb.
Ám mivel a gyerekeink sokat vannak együtt és ha nem is vagyunk barátok, de azért szoktunk beszélgetni úgy gondoltam nekik említhetem.
Nagyon aranyosak vagytok! Remélem, hogy aki írta, hogy megcsináltatja könnyű műtéte és nagyon szép hasa lesz.
Én is nagyon irigy vagyok :-))))
Nekem 2 gyerekem van, a kicsi is már 5 éves, amióta megszületett tervezem megműttetni a cicim. Nem növelni, csak kicsit igazítani. Eddig nem volt rá pénz, most összejött, na most meg parázom :-)
próbáld meg elintézni h OEP-re megcsinálják
elvileg az Szent Imrében lehet azt is
nekem a mellemet is úgy csinálták :-)
a hasamat nem
igaz nem esztétikai alapon hanem eü-s indokkal
azért csini lett mert "sztk-s" volt
Egyaltalan nem elitelendo! Miert lenne az? Attol,hogy anya vagy attol nem all meg a vilag ugyanugy no vagy.
En a melleimet szeretnem majd megcsinaltatni de most,hogy emlitetted a hasat...lehet,hogy azt se artana.
Bar en most varom a masodik babankat (37 hetes vagyok) es valoszinu szeretnenk meg egy babat legalabb (ferjem meg kettot szeretne). Szoval majd csak utanuk.
Ha lesz rá lehetőségem AZONNAL megcsináltatom a mellem, gondolkodás nélkül. 2 gyerkőcöm van és katasztrófa lett a cicim. Én nem említettem senkinek itt az anyukák körében, mert ismerem őket, tudtam, hogy nem értenek egyet, ők nem ilyenek.
A férjem véletlen elszólta magát az egyik anyuka előtt, háááát totál kiakadt...:/
én ezt nem értem amúgy.
imádom a gyerekeim, nem járkálok el, épp suliba is járok, hogy óvónéni lehessek,ez az egyetlen dolog amiből nem engedek, mert szégyellem magam, egyre jobban...ha alkalmam és pénzem lesz rá, biztos megcsináltatom.
Én megcsináltattam a műtétet,és nem bántam meg,sőt!
Nem reklámoztam soha,viszont nem is tagadom le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!