Benneteket kívánt apárotok szülés után?
Hát én nem tudom, hónapokig nagyon fájt mindenem, nem is jutott sztem eszébe...
Ha bent volt a szülésnél, akkor lehet ez egy rossz élmény neki, nem minden férfi találja csodálatosnak, ha túl sokat látott belőle...
De az is lehet hogy meg van illetődve, belegondolt, hogy a baba onnét jött ki, stb., nekem mondta ezt a párom jópárszor mióta megszültem, hogy ez mekkora döbbenet neki(hát épp nekem is...:-)))
beszélgess vele erről, hátha megnyílik...
Szerintem beszélgess vele erről. Ha gyereket vállaltatok együtt, nem lehet ciki a téma :-)
Engem igen, bent volt szülésnél, ő vágta el a köldökzsinórt szóval elég sok mindent látott :-)
Igen,pedig bent volt a szulesne es szinte mindent latott + a koldok zsinort is O vagta el. Alig birta kivarni a 6 hetet (nem is vartuk meg csak 5-ot)
Most 37 hetes terhes vagyok a masodik babankkal de mar mondogatja,hogy ha meglesz a gyerek akkor naponta 5-szor fogunk szeretkezni :) Meg most is elunk szexualis eletet csak nekem egyre kenyelmetlenebb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!