Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Akinek 18-22 hét körül meg...

Akinek 18-22 hét körül meg kell szülni a babáját, mert beteg, vagy elhalt?

Figyelt kérdés

Van rá esély, hogy láthassa/foghassa?

Tudom, ez morbidnak hangzik, de van egy olyan előérzetem, hogy nálam nem lesz rendben valami. És én szeretném mefogni majd a babát.

Ha esetleg valaki tud róla, ne adj isten megtörtént már vele, az írna?

2012. dec. 10. 16:22
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
100%

Ne gondolj ilyenekre, Semmi gond nem lesz az ève vilàgon.

2 gyerkőcöm van, a nagy làny, a kicsi fiù. Mikor as elsővel terhes lettem nagyon vàgytam egy fiùra. Mikor megtudtuk, hogy kislàny megmondom őszintèn, csalòdottak voltunk. De azèrt nem cserèlnèm el a lànykàmat. :). Mikor a kicsit vàrtuk megint hatalmàba kerìtett az èrzès, a vàgy egy kisfiùèrt. Mikor megtudtam, hogy fiù, ott a vizsgàlò asztalon sìrtam el magam a boldogsàgtòl, ès akkor ùgy èreztem, hogy minden olyan tökèletes, hogy èn nem lehetek ilyen szerencsès. Èn is nagyon fèltem, hogy az èlet közbeszòl, de nem. Tudtam, hogy ennek a fiùcskànak mèg kell születni, mert ìgy lesz kerek az èletem. :) ès megszületett èpen ès egèszsègesen, majdnem 5 kg-osan az èn gyönyörű lànyom mellè a gyönyörű fiam is. :)

Hidd el, hogy ilyen szerencsès vagy, hogy nemsokà màr nem csak 2 csajszi, hanem egy kipasi anyukàja is leszel, vagyis vagy màr, de hamarosan màr a kezedben is tarthatod. :)

Boldog babavàràst Nektek!

2012. dec. 10. 18:23
 32/43 A kérdező kommentje:
Hú, ne is mond. Mikor mondta a doki, hogy fiú, hát én köpni nyelni nem tudtam:D
2012. dec. 10. 18:29
 33/43 anonim ***** válasza:
100%

Hát, először is, MINDEN RENDBEN LESZ!!!

De hogy a kérdésedre is válaszoljak.

Én 2000-ben vártam az első babánka, egy kisfiút. Sajnos Kiderült, multiplex fejlődési rendellenessége van, rengeteg ultrahang, orvosokkal történő konzultáció után döntöttünk arról, elengedjük Őt.

12 óra volt. Percre pontosan. Közben hallottam, hogy születnek, felsírnak babák. Én pedig harcoltam. Érte, hogy minél könnyebben, és minél hamarabb az angyaloknál legyen.

Nem láttam. De ha becsukom a szemem, látom Őt. A fiamat.

Egy felhő széléről néz le ránk, és vigyáz a kishugára, aki épen, egészségesen született 2010-ben. Az esti közös imánkban is benne van.

Nem kell(nem szabad!)látnod. Érezned kell, és érezni fogod.

Hidd el, ez a szakmám, tudom miről beszélek.

De NEM LESZ GOND!!! Pozitív hozzáállás, csakis pozitív gondolatok. Amit a lelkünk mélyén szeretnénk, és igazán szeretnénk, megvalósul. Erre gondolj, semmi másra!

2012. dec. 10. 21:11
 34/43 anonim ***** válasza:
64%

Hű, elkezdtem olvasgatni ezeket a "borzalmasan szerencsétlen" sztorikat (mint pl elromlott a mosógép, nem nyertünk a lottón stb), kicsit felhúztam magam, úgyhogy nem is olvastam tovább, csak leírnám az én esetemet.

Az első babám a 9. héten elment. A második terhességemnél 9 hetes voltam, amikor meghalt hirtelen és tragikusan az egyik legközelebbi hozzátartozóm, biztos voltam benne, hogy ismét elvetélek a sokktól, de nem így történt. Majd két hét múlva egy baleset során sikerült szilánkosra törni a combcsontomat, amit muszáj volt rengetegszer röntgenezni, aztán műteni, altatásban. Az orvosok nem sok jóval bíztattak, csak annyival, hogy reménykedjek benne, hogy a baba elmegy, és nem valami súlyos rendellenességgel jön a világra. A baba maradt. Később majdnem minden vizsgálati eredményem rossz lett (AFP, az összes UH szerint retardált volt a magzat stb). A 37. héten császároztak, mert úgy látták UH-n, hogy rossz a keringés. Most pedig van egy gyönyörű, egészséges, okos 10 hónapos kisfiam :)

2012. dec. 10. 21:24
 35/43 anonim ***** válasza:

Én itt láttam azokat a videókat!

Tényleg csak óvatosan nézegessétek,vagy inkább ne is!

[link]

2012. dec. 10. 22:30
 36/43 A kérdező kommentje:

atya isten.amit én néztem azon nagyobb baba volt. de szabályszerűen rosszul lettem most.

Utolsó, ő hány hetes nem tudod?

Csak az elsőt néztem meg.

2012. dec. 10. 22:35
 37/43 anonim ***** válasza:

Nem tudom...de Te ne nézegess ilyesmit!!!!

Kérlek!!!

2012. dec. 10. 22:49
 38/43 A kérdező kommentje:

Belepillantottam csak...de elég is volt.

De ezek után is azt mondom, hogy muszáj lenne látnom

2012. dec. 10. 22:51
 39/43 anonim ***** válasza:

Na ezért linkeltem be inkább privátban a videót, hogy még kísértésbe se essen senki! Nagyon felkavaró!

Amúgy a lottóhoz én írtam, hogy ez csak egy apróság. Nem szeretném kiteregetni itt az életemet, hidd el, sokkal nehezebb dolgokon megyünk keresztül, mint az, hogy nem nyertünk a lottón... És csak példának hoztam fel, hogy bár az életünk egy nagy kaki, semmi sem sikerül, mégis egészséges a lányunk!

2012. dec. 11. 08:30
 40/43 anonim ***** válasza:
34-esnek szólt.
2012. dec. 11. 08:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!