Akinek 18-22 hét körül meg kell szülni a babáját, mert beteg, vagy elhalt?
Van rá esély, hogy láthassa/foghassa?
Tudom, ez morbidnak hangzik, de van egy olyan előérzetem, hogy nálam nem lesz rendben valami. És én szeretném mefogni majd a babát.
Ha esetleg valaki tud róla, ne adj isten megtörtént már vele, az írna?
Nem tudom megmondani miért. Annyira jónak tűnik minden, nem szoktam én ilyen szerencsés lenni.
Szóval van már két lányom. De anyagilag nem állunk úgy, hogy vállaljunk még egy babát, szóval elhatároztuk, hogy nem lesz több gyerkőc. Rakattam fel spirált. Azt tudni kell, hogy mindig is vágytunk egy kisfiúra, de lemondtunk róla.
Igen ám, de miután felrakattam a spirált, 8 hónap múlva nem jött meg a mensim. Hát babás lettem. Sok vizsgálat volt, hogy egészséges-e, az elején véreztem. Nos, makk egészséges, megmaradt a baba. (abortuszellenes vagyok, így fel sem merült, hogy elvetessem)
A 15 hetes uh-n a doki mondta, hogy ő bizony egy FIÚCSKA:DDD
Szóval hihetetlen, hogy ez velem történik. Sokat mozog, szép nagy a pocim is, elvileg minden okés.
De egyszerűen nem vagyok boldog, mert nem hiszem el az egészet. Annyira túl akarok már lenni rajt, a kezembe szeretném már tartani, szeretném szoptatni, hogy sírjon nekem, hogy nevessen. Szeretnék már róla meggyőződni, hogy tényleg egészséges.
Most töltöm szerdán a 19 hetet. Annyira várom, annyira imádom:) És kisfiú.
Bocsi, most kiöntöttem a lelkem, légyszi ne nézzetek bolondnak.
Ha valaki nem akarja nyilvánosan írni, nyugodtan írhat privit.
Esetleg ha van köztetek olyan, aki hasonló érzésekkel küzd, azzal is szívesen beszélgetnék.
Szia!Nemrégiben nekem is volt hasonló félelmem.Úgy voltam vele,hogy az nem lehet,hogy minden rendben,hogy az élettől sok rosszat kapok majd azért,amiért most minden jó!Aztán a félelmem hamar eloszlattam!Nem úgy állok hozzá,hogy rossz lesz,hanem úgyhogy "minden rendben,minden oké lesz,mert akarom,mert nagyon akarom!"
39 hetes kismama
Timi! Azt hiszem félreértettél. Tisztába vagyok vele, hogy nem maradnak életbe ekkora babák. Olvasd el újra amit írtam:)
Utolsó, hát látom te meg lassan szülsz már:) De lennék a helyedben:D
Azért jó hallani, hogy nem vagyok egyedül a hülye gondolatokkal:)
Ó, nálam/nálunk szerencsétlenebb nem lehetsz. Nekünk a férjemmel tényleg semmi sem jön össze. Nagyon ver sors minket. Csak, hogy egy aprócska példát mondjak: nemrég volt a lagzink és kaptunk lottó szelvényeket is. 58 sort töltöttek ki a vendégek. Szerinted mennyit nyerünk? 1 kettesünk volt csak! Na mindegy, nem ez a lényeg.
Van egy gyönyörű kislányunk és most várom a tesóját. Bármilyen szerencsétlenek is vagyunk, egészséges a lányom és a terhességem is problémamentes volt. Jó, megfordult a fejemben, hogy mi van, ha elveszítem őt/őket, de ennyire nem mélyültem bele a dolgokba, mint te. De nem is szabad! Ha esetleg baj van, ráérsz akkor ilyesmin gondolkozni! Élvezd inkább a terhességedet, örülj ahogy mocorog és várd szeretettel!
Szintén 19 hetes kismama
De ha valaki előre szól, hogy szeretné látni? Végül is az én gyerekem, nem vihetik el csak úgy szerintem.
Hát Moira, sosem voltam én ennyire paramami! :( Nem tudom mért jár ez a fejemben. Hiába nem akarok rá gondolni, mindig eszembe jut.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!