Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Akinek 18-22 hét körül meg...

Akinek 18-22 hét körül meg kell szülni a babáját, mert beteg, vagy elhalt?

Figyelt kérdés

Van rá esély, hogy láthassa/foghassa?

Tudom, ez morbidnak hangzik, de van egy olyan előérzetem, hogy nálam nem lesz rendben valami. És én szeretném mefogni majd a babát.

Ha esetleg valaki tud róla, ne adj isten megtörtént már vele, az írna?

2012. dec. 10. 16:22
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:

Nekünk terhességem előtt bedöglött az autónk, elromlott a hűtőnk, a mosógépünk, nem ért be a dokim a szülésre .....és mégis egészséges babát szültem :)))

Amúgy szerintem-hogy a kérdésre írjak- meg lehet nézni, ha akarják a szülők. Van olyan orvos, aki nem nagyon erőlteti, de szerintem- a gyász miatt is- jobb megnézni. Lehet iszonyú, h látja az ember, de később, a gyász feldolgozásában könnyebb valakire emlékezni.

2012. dec. 10. 17:15
 12/43 anonim ***** válasza:
0%

Nem ilyen stilusba csak kötben el foglat vagyok.

Nem tudom mivan ha szolni akar mert ismerösömnek a 37 héten halt el a baba. És meg kelett szülnie. És őt azonal elvitték.

2012. dec. 10. 17:16
 13/43 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, hogy 37 hetesen már ki is adják, hogy el tudd temetni.
2012. dec. 10. 17:21
 14/43 A kérdező kommentje:

11-es igen, ezért szeretném látni. Könnyebb lenne. A férjem biztosan nem nézné meg, ismerem már ennyire. De azt hiszem én mindenképp...

Timi! Hát egy 37 hetes babát meg pláne meg lehet nézni sztem. Ott talán az ismerősöd nem akarta látni, amit persze megértek. Mert van aki csak a szépre akar emlékezni.

2012. dec. 10. 17:21
 15/43 A kérdező kommentje:
Moira! Én úgy tudom, hogy ha a baba minimum 1 napot élt, akkor adják csak ki. Legalábbis Szombathelyen így van. A sógornőm 24 hétre szült, 1,5 napot élt a babája, őt kiadták.
2012. dec. 10. 17:22
 16/43 anonim ***** válasza:
100%

Bolond vagy!:D

Makk egészséges bébid fog születni.

Mondok pár szót a pocidban lévő kisfiúnak!

"Pici baba,ha anyukád ilyen hülyeségekre gondolj rúgj egy hatalmasat!"

A korábbi válaszoló,39 hetes kismama voltam.

2012. dec. 10. 17:25
 17/43 A kérdező kommentje:

:D Nagyokat rúg, azzal nincs gond:D De jó, hogy megértetek:D

Tényleg nem szoktam túlaggódni a dolgokat.

Moira neked fiad lesz vagy lányod?

És 39 hetes kismami neked?

Timinek azt hiszem egy kicsi lánya van.

2012. dec. 10. 17:29
 18/43 anonim ***** válasza:
Mi csak a szülésnél szeretnénk megtudni a nemét :)
2012. dec. 10. 17:32
 19/43 anonim ***** válasza:
100%

Ez lelketlenül fog hangzani (egyáltalán nem úgy értem amúgy), de egy 18 hetes magzat még távolról sem baba. Megakarnád fogni, pedig egyáltalán nem olyan szép látvány. Sőt, kifejezetten morbid lenne. Miért akarnád akkor a kezedbe venni? Azon kívül csak a saját lelki világodnak ártasz azzal, ha látod, megfogod.

Egyébként mindenkinél vannak ilyen rossz előérzetek, mégis születnek egészséges babák. Ne dramatizált ennyire túl, egyikőtök egészségének sem fog jót tenni, ha te már előre a falra fested az ördögöt. Minden rendben fog menni.

2012. dec. 10. 17:33
 20/43 anonim ***** válasza:
Nekem kicsi lányom lesz,első baba,és Viktóriának fogják hívni.Viki baba:)))
2012. dec. 10. 17:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!