Mennyi korkülönbséggel születtek gyermekeid? Miért volt jó így? Vagy miért nem volt jó így?
Azért a kérdésem, mert a két fiam közt 4 év és 3 hónap van. Jó volt így, bár dolgozni nem tudtam menni, de míg oviba járt, én a terhességgel járó vizsgálatokat el tudtam intézni.
Most 4 hós a kicsi, de nagyon szeretnék babát. Lehet, hogy hülyén hangzik, de alig várom már újra a terhesség élményét. De attól félek, hogy nem lesznek majd el olyan jól a kis korkülönbség miatt.
az első vagyok hát te tudod milyenek a már meglévő gyerekeid főleg a legnagyobbra gondolok :) de azért 3 kicsi gyerekkel sem olyan könnyű, a legnagyobbad ovis lesz a középsőd bölcsis korú és még egy pici....hát húzós, hidd el nekem.
Én a helyedben ha nem sürget vmiféle biológiai határ:) életkorra egészségi állapotra stb. akkor várnék míg a középső is ovis lesz a legnagyobb pedig elkezdte az iskolát szépen beilleszkedik, látod hogy megy neki stb.
A nagy kicsinek nagyon hisztis volt. Ma már valamelyest megváltozott, kicsit figyelmetlen, de ellátja magát. Gondolok itt arra, hogy ha szomjas, nem kell neki ugrálni vizet vinni.
A kicsi jó baba, ha beteg vagy kimerült, akkor nem alszik jól, de nem panaszkodhatok, egy angyal a nagyhoz viszonyítva...
Most azért eléggé elgondolkoztam, igazad lehet...
Nekem 5 éves, 4 éves és 1 évesek a gyerekeim :)
Mind a három kisfiú!
NAgyon jó, hogy ilyen pici a korkülönbség közöttük,mert mindent együtt csinálnak. Együtt kelnek-fekszenek, délben alszanak. Együtt fürdenek.
Mivel fiúk, így tudnak együtt játszani.
Jó volt, mert szinte egyszerre letudtuk a hasfájós, pelusos korszakot.
A nagyok imádják a picit, harc megy érte mindig :)
A kicsit "húzzák" a nagyok, mindent nagyon hamar megtanult (persze a rosszat is)
Annyiból volt "rossz", hogy 4 év alatt született a 3 gyerek, hogy "feszített menet" volt ez az öt év.
Azt azért hozzáteszem, hogy mindegyik átalussza az éjszakát már 3 hetes koruktól :)
Az esték megmaradtak Apának :)
Kis korkülönbséges anyuka vagyok!
Igen, mondjuk ez nagyon nagy segítség volt a gyerkeimtől :)
Reggel mindig kipihenten ébredtünk kb. 7 körül és egséz nap jókedvűek voltunk.
Na persze voltak olyan őrült napok is amikor az egyik a pelusba kakilt a másik összehányta magát a harmadik meg kiabált a wc-ről, hogy KÉÉÉSZ VAGYOOOK!
Nekem mind a 3 csak szopott 6 hónapos korukig, mégis aludtak éjjel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!