Többgyerekes, sokat sétáló anyukák! Kis korkülönbséggel (max 2év) született gyerekeitekkel hogyan közlekedtek/közlekedtetek gyalog?
Figyelt kérdés
2012. nov. 9. 17:34
1/2 anonim válasza:
Nekem még csak 8 hónapos a babám, de tervben a kistesó, remélem, jövő nyáron meg is érkezik.
Én úgy tervezem, hogy :
-a nagyobb baba babakocsival jön velünk, a kistesó kendőben, közben esetleg kistesó be a babakocsiba, nagytesó a fellépőn közlekedik, vagy
- testvérkocsi
- gyerekhámon a nagyobbik (én abszolút nem vagyok ellene)
Az, hogy hogy fogunk elmenni mondjuk egy kávét meginni valakivel, vagy fodrászhoz, hááát kérdéses, mert eddig működik.. engem is érdekelnek mások tapasztalatai
2/2 anonim válasza:
Négy gyerekem van, a legkisebb és legnagyobb között 5 év van. Hát, nagyon kell figyelni. (Mi olyan közepesen forgalmas környéken lakunk.) Én nagyon korán bevezettem bizonyos szabályokat, és szigorúan be is tartatom a gyerekekkel, hiszen az utca nem játszótér. Amíg hárman voltak, addig két nagyobb sokszor jött motorral. Most már kinőtték a motort, sétálnak. Így a kétévesem is inkább sétál, a legkisebbet meg babakocsiban tolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!