"Hova teszed" ovis gyermekeid a 7 hetes óvinyáriszünetben?
Az ovónéni sem mondta, hogy van ügyelet valahol? Nálunk úgy van, hogy a nagy nyári ovizárás július 4-től aug. 10-ig van, akkor másik oviban van ügyelet. De nemrég tudtam meg, hogy már amikor a suliszünet elkezdődik és ameddig tart, már akkor is összevont csoportok vannak, tehát júni 15-től már összevont csoport és aug. 10-től szeptemberig megint. :S
Nálunk úgy lesz, hogy júniusban még megy összevont csoportba, szerencsére a fél csoport ott lesz, úgyhogy nem lesz sok idegen gyerek és az ovónéni mondta, hogy igyekeznek azonos korúakat egybe rakni (fiam még minicsoportos). Aztán július első két hetében a nagymamák vigyáznak rá, utána pedig én már itthon leszek. Nekem szerencsére sok szabim van, nyáron 5 hetet simán tudok vele itthon maradni. Mondjuk most nem lesz annyira aktuális a probléma, mert szeptemberre várjuk a kistesót, úgyhogy júliustól már itthon leszek szülésig, így nem gond, hogy augusztusban még hova tegyük a nagyfiút. :)
Nálunk csak 1 hónap a szünet, augusztus.
Két hétig a nagyi van szabin, őt hívtuk ide, 2 hetet meg mi leszünk itthon, akkor megyünk nyaralni.:)
nem hallottam róla :(
egyházi ovi
De hogy? nálunk egyetlen egy ovi van a településen, 10 km-el arrébb még egy (ott 2 településre 1) a másik irányban pedig 4 kb-re van 1 ovi.
KI kikor hogy oldaná meg az ügyeletet? (nekem még nincs tapasztalatom ebben, de érdekelne majd mire számíthatok, ha lesz gyerekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!