Tényleg a gyerek a legcsodálatosabb dolog a világon?
hogy látjátok?
szerintem nem így van, de nem vetek meg senkit, ha máshogy vélekedik.
Én még nem vagyok anya,de nagyon szeretnék majd az lenni..:)
Így szerintem igen,ez az egyik legcsodálatosabb dolog.
Néhány hete volt egy kérdés erről, törölték is, mert hihetetlen bicskanyitogató volt a kérdező stílusa. Már akkor sem értettem miért kell ilyen kérdéseket feltenni. Van, akinek gyerekkel lesz teljes az élete, van aki nélküle is nagyon jól meg van.
Én személy szerint nagyon sok mindenen átmentem már az életemben. Volt részem jóban is és rosszban is. Drogokkal is volt dolgom. Hihetetlen jó érzés volt, ezt csak az érti, aki próbálta. Aztán ezen is túljutottam. Évekkel később megszületett a gyermekem és minden eddigi mámort, vagy boldogságot felülírt ez az érzés. Szeretem a szívem összes szeretetével. Pedig vannak barátaim, munkám, életem, mégis ő lett legfontosabb.
Nyilván engem is lefogtok pontozni, de nem nagyon érdekel. Ilyen az én életem és nem fogok másképp érezni a gyerekem iránt, vagy bárki iránt, mert mások szerint ez "ciki"...
Kérdező, én is úgy gondoltam, hogy nem, és én is biztos voltam benne, hogy nem fog változni a véleményem. Aztán lett gyerekem, és változott a véleményem :) Igen, nekem ő a legcsodálatosabb dolog a világon, vele lett teljes az életem.
Az, hogy vannak akikre idős korban sz*rnak a gyerekeik. Nos igen, de valószínűleg ennek oka van.
Egyébként én nem azért szültem gyereket, hogy majd öreg koromban legyen, aki gondoskodik rólam. A gyerek nem egy befektetés, ami majd évekkel később megtérül. Nem szabad ilyen önzően gondolkodni.
20-assal nagyon egyetértek.
Nekem pl a legszebb, legjobb dolog az életemben, igaz, még csak 1 éves.
Kérdező: néhány éve még én is azt mondtam, hogy nekem aztán nem lesz.
Mindenki számára mást jelent az a szó, hogy "csodálatos".
Én nem szeretnék gyermeket, több okból sem.
Számomra másmilyen életút tűnik a legjobb döntésnek.
Viszont ha valakinek születik gyermeke és szeretettel, rendesen neveli fel, azt nagyon tisztelem.
Egy jó család valóban csodálatos lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!