Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Különköltöztünk a férjemtöl. Három gyerek közös megegyezéssel. Az normális dolog ha hétközben is leengedem a gyerekeket ha akarnak menni? öket nézem és nem akarom hogy haragudjanak rám, hogy esetleg tiltani akarom öket ami meg sem fordul a fejemben.
Szerintem is teljesen normális dolog ez.A gyerekeknek is ez az érdekük,hogy köztetek ne legyen feszültség.Értelmes intelligens emberek nem a gyerekekkel csatároznak válás után.Maradjatok is normális viszonyban amennyire csak lehet.Így kevésbé sínylik meg a gyerekeitek a válásotokat.
Bár mindenki ilyen normálisan gondolkozna,és ne kellene gyerekeknek szenvednie a szüleik kicsinyes egymás iránti bosszúja miatt.
Mi 2 éve költöztünk külön a férjemmel, de azóta is teljesen normális a viszonyunk : bármikor jöhet a gyerekekhez, viheti őket bárhová, nyaralni is.
Én is azt néztem, hogy a gyerekeknek szükségük van az apukájukra is, szeretném ha jó lenne a kapcsolatuk továbbra is.
Szóval, az én exférjem mindennap jön a gyerekekhez munka után, együtt tanulnak, beszélgetnek, elmondják neki a napjukat, a gondjukat-bajukat... :D
Nekem is igyekszik segíteni (bevásárlás, javítás, ügyek intézése), gyerektartást is rendesen fizet (200ezer Ft-ot havonta), sőt mellette ha kap külön pénzeket, mindig a javát nekünk adja, mert tudja, hogy úgyis a gyerekekre költöm!
Szerinte oltári nagy bunkóság, ha valaki bosszúból vagy kicsinyes gonoszkodás miatt a gyerekekkel zsarolja az exférjét, mert ezzel a legnagyobb fájdalmat a gyerekeinek okozza!!!
Nagyon okosan teszed,hogy engeded őket az apjukhoz,ha menni akarnak.Ha ti el is váltatok,ő még az apjuk marad.Azért javaslom,hogy a jelentősebb ,gyerekekkel kapcsolatos kérdéseket beszéljétek meg egymással is.Ha már kamaszodnak,ne fordulhasson elő,hogy te nem engedsz meg valamit,az apjuk pedig igen.Tapasztalatom szerint a gyerekek hajlamosak kijátszani egymás ellen a szülők engedékenységét. Pl.Anyu nem veszi meg nekem ,amit kérek,mert nincs rá pénze. (Valójában feleslegesnek tartja .)Az apuka megveszi.Vagy: Apunál netezhetek 10 óráig,itthon miért nem ?
Az ilyen helyezeteket kell elkerülni a gyerekek érdekében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!