Csak gyerek után vágyódom, de házasság után nem. Ez így fura dolog?
Fura, bár nem egyedüli eset.
De személyes tapasztalatból azt mondom, hogy NE akarj egyedülálló szülő lenni, nem olyan csuda jó dolog az. Oké, hogy te nem vágysz kapcsolatra, de nem csak ezért nem jó. Nehéz mindent egyedül csinálni, és nevelni is nehezebb egyedül. Nem azt mondom, hogy lehetetlen, de egész más, és sokkal nehezebb. 3 éves volt a fiam, amikor férjhez mentem, azóta van neki úgy igazán apja. Csak hogy egy példát említsek, ha nem lenne, én most nem tudnék itt lebzselni :)
Szerintem nem fura. Én is hasonlóan gondolkodom, annyi különbséggel,hogy nekem van barátom. Azt el tudom képzelni, hogy lesz közös gyermekünk, együtt járunk játszótérre meg babaúszásra meg ilyenek:D De nem akarnék hozzámenni feleségül. Érdekes, hogy el tudom képzelni a közös jövőt, hogy együtt vagyunk egy család, de nem akarok a felesége lenni, nem akarok -né lenni. Én amúgy szerintem azért gondolom így, mert látom a szüleim szar házasságát és azért nem tudnak szétmenni, mert közös a lakás meg mit tudom én, szóval én ezt nem akarom átélni, ha ne adj isten odáig jutunk. Hát ez van.
21/L
ha megcsináltatod a gyereket utána elhagynád a pasit?Mit mondasz a gyerekednek, hogy ki az apja? Vagy aki épp a partnered majd az lesz, nem fogsz tudni neki jó példát mutatni ha mindig más hapsit lát nálad de akkor sem ha nem lesz férfi példa előtte.
Majd ezt mond el annak a fickónak is akitől gyereket szeretnél, hogy neked csak addig kell még össze jön a baba és utána lapátra teszed.
Az apának is ugyanannyi joga van a gyerekhez mint az anyának.
De igen fura. Antiszociális és önző személyiségképet mutat, mely a természettel szembemegy, de paradox módon megy gyereket azt szeretnél.
A gyerekkel szemben is önző dolog, hogy esélyt sem kap arra, hogy rendes, egész családban nőjön fel.
Ha mégis erre vetemednél, akkor játssz tiszta és nyílt lapokkal, ne csellel felcsináltasd magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!