Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak gyerek után vágyódom, de...

Csak gyerek után vágyódom, de házasság után nem. Ez így fura dolog?

Figyelt kérdés
Évek óta szeretnék babát, fiatalabb koromban is jól kijöttem a gyerekekkel, sokat vigyáztam a testvérei/unokatestvéreim gyerekeire. Egyre inkább úgy érzem, az tenné teljessé az életem ha babám lenne. De csak erre vágyom. Mindig anyukaként képzeltem el magam, de nem feleségként. Olyan érzésem van, hogy én pasi nélkül is meglennék. (Talán azért mert annyira régen volt párkapcsolatom, hogy már beleszoktam az egyedüllétbe, meg úgy nem is nagyon hiányzik...Persze tudom egy gyereknek apa is kell, de mégis így érzem)
2011. júl. 16. 12:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én is pont így éreztem, mikor még az exemmel voltam. Nagyon vágytam egy babára, de nem úgy, hogy ő legyen az apja. Szerettem, mégis tudtam, hogy nem vele akarok élni, nem akarok a felesége lenni. Szakítottam, mert így nem volt értelme. Mióta a mostani párommal vagyok, már nem csak babára vágyom, hanem arra is, hogy a felesége legyek, hogy ő legyen a gyermekem apja, együtt neveljük fel. Szerintem csak meg kell találnod a megfelelő partnert és akkor meg fog változni benned a dolog.
2011. júl. 16. 13:20
 12/14 anonim ***** válasza:

sokáig én is így gondolkodtam, mert anyumat annyira átqúrta apám, h azt mondtam, nekem tuti nem kell egy pasi sem, viszont gyerek mindenképp.

ismerek is olyan embereket, akik úgy nőttek fel, h az anyjuk tudatosan nem akart az apával élni. és láss csodát, normális ember lett mindegyikből, talán különb is egy-két olyan felnőttnél, aki teljes családban nőtt fel.

most úgy gondolom (mivel van egy nagyon rendes párom) hogy vele szívesen vállalnék gyereket, viszont arra is felkészülök, hogy mi lesz ha ott hagy, miután megszületik a kicsi. anyám nem készült fel rá, és eléggé padlón volt éveken keresztül.

én legalább tanultam belőle, és rájöttem, h senkiben nem lehet bízni. ja, és szerelmesen sem szabad semmit elhinni, bármennyire jó dolog a rózsaszín ködben úszni.

2011. júl. 16. 13:30
 13/14 anonim ***** válasza:

Én egyedül nem vállalnék gyereket, szerintem nagyon nehéz. Sokat jelent, hogy a férjem mindenben segít és támogat. Nélküle nem menne.

De ha így szeretnél én nem nézlek kevesebbnek.

2011. júl. 16. 14:44
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem szülhetsz azért mert nem tudsz vagy akkarsz fenntartani egy párkapocsaltot a magányodon nem segit egy gyerek.
2011. júl. 16. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!