Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tényleg a gyerek a legcsodálat...

Tényleg a gyerek a legcsodálatosabb dolog a világon?

Figyelt kérdés

hogy látjátok?

szerintem nem így van, de nem vetek meg senkit, ha máshogy vélekedik.

2012. dec. 4. 18:24
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
75%
Csak egy vélemény! az egyikk legszebb és legnehezebb dolog szulonek lenni.Nagyon sokan vannak mellettem akik nagyon nem akartak gyereket és most egyedul vannak és nincs melletuk senki.
2012. dec. 4. 18:48
 12/29 anonim ***** válasza:
32%

Azoknak a legcsodálatosabb,akiknek az életük egyetlen értelme a gyerek. Fontosabb a házasságuknál, fontosabb annál, hogy önálló gyereket neveljenek. Az ő gyerekük lesz anyuka kicsi fiacskája-lánya még felnőtt korában is.

Nagyon aranyos egy pici baba, sok törődést igényel. Élvezet figyelni a fejlődését. De amíg felnő, sok törődést, sok szeretet igényel, és nem csak sok örömet adhat, de sok bánatot is.

A születés az élet csodája, de nem ez a legcsodálatosabb az életben.

2012. dec. 4. 18:48
 13/29 A kérdező kommentje:

nem akartak gyereket és most egyedul vannak és nincs melletuk senki.

én meg sok olyat tudok,hogy felneveltek 2-3gyereket és nem is látogatják a szülőket. szal ez nem ezen múlik.

2012. dec. 4. 18:49
 14/29 anonim ***** válasza:
75%

Nekem 3 gyereke van, és kettő külföldön, egy pedig több száz kilométerre tőlem.

Egyedül vagyok a 3 gyerek ellenére is. még akkor is, ha a távolból jó a kapcsoltunk. De nem lehetnek mellettem még sem.

A gyerek ma már nem biztosíték arra, hogy öregkorára lesz valaki melletted.

2012. dec. 4. 18:51
 15/29 anonim ***** válasza:
80%

Az a különbség, hogy aki felnevel 2-3 gyereket, akik elhagyják, az magára vethet. Mert nem úgy nevelte őket, ahogy kellett volna.

Persze más, ha a gyerek boldogulni akar, és ezért megy messzire, de ha jó nevelést kapott, akkor azért az idős, beteg szülőről gondoskodik, akár kiviszi magával.

2012. dec. 4. 18:53
 16/29 Quorra ***** válasza:
22%
Talán az egyik. De a leg semmiképp sem.
2012. dec. 4. 18:56
 17/29 A kérdező kommentje:
örül a fiatal ha magáról tud gondoskodni, nem egy vagy két beteg szülőről. ezt te sem gondolod komolyan ?:)
2012. dec. 4. 18:57
 18/29 anonim ***** válasza:
75%

Ha lenne gyerekem akkor meg tudnám mondani hogy az vagy nem.

Egyenlőre az autóvezetés a legtutibb .D

2012. dec. 4. 19:12
 19/29 anonim ***** válasza:
13%
Nem,csak nyűg.
2012. dec. 4. 19:47
 20/29 Bence_ ***** válasza:

Ha valaki szeretne gyereket akkor Igen. Így lesz kerek a világ.

Ha nem akkor a világ legnagyobb nyűgje.

2012. dec. 4. 19:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!