Mit tennétek a helyemben?
Lakótelepn lakunk,nemrég a szemközti házba beköltözött egy házaspár a kisfiával és egy 5 hónapos babával.
A kisbaba egész nap sír,az éjszakákról nem is beszélek. A nő üvölt a babával, hogy kussoljál te kis hülye (gyegén fejeztem ki magam)
A nő egész nap lenn ül a trafik előtt,ahol piázik, hitelre vásárol,mindenkitől pénzt kér, de utána dicskszik,hogy plazma tévét vettek. A legszomorúbb az egészben, hogy a kisbaba tiszta kosz, büdös,látszik,hogy nem foglalkoznak vele. Tegnap a játszótéren borzalmasan viselkedett a nagyfiával, elhordta mindennek,közölte vele,hogy a beleit kitépi,ha nem hagyja már nyugodtan, a kisfiú egy nyalókára kért csak pénzt tőle,nem hinném, hogy ez akkora hiba lenne,nem?
Két napja gondolkozom,hogy felhívjam e a védőnőt, vagy inkább hagyjam,de nagyon sajnálom a gyerekeket.
Tanácstalan vagyok nagyon.
Köszönöm a válaszaitokat.
bementem a gyámügyre, bejelentettem. Most hívtak,hogy mindent rendben találtak. Feladom... :(
Most is üvölt a gyerekkel...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!