Kismamák veletek jár a párotok ultrahangra?
Érzékeny vagy most.Ne okold a pàrod,legközelebb elmegy veled,mondd hogy kérjen 1 ora szabad idöt a munkahelyéröl,vagy beszéld meg a dokival hogy ugy adjon idöpontot,amikor a pàrodnak is jo.
Velem jött a pàrom 1-2 alkalom kihayàsàval.
Boldog babavàràst
Velem a 18. heti uh-r jött el először. Persze előtte megkérdeztem, hogy eljön-e velem.(akkor is olyan fáradt volt meló után szegény, hogy meg is sajnáltam. de végigülte, bár egy mukkot nem értett abból, amit látott, később otthon a dvd-n mutogattam neki újra, hogy mi hol kell néznie) :)
Soha nem hisztiztem ha nem jött, mivel általában délelőttönként mentem uh-ra, arra nem kötelezhetem, hogy emiatt vegyen ki szabit. Főleg, amikor még szinte semmit nem látni a babából.
Az én párom minden vizsgálatkor ott volt velem, egyszer hagyott ki egyetlen vérvételt.
Egy 7 hetes baba anyukája
Szia
Nálunk is úgy volt,hogy talán 2-3 vizsgálatra nem jött el,de az ultrahangos vizsgálatokon mindíg ott volt,meg a vérvételeknél,az tuti.. Mondjuk nálunk az a szerencsés helyzet van,hogy a párom vállalkozó,így nem kellett senkitől sem elkéreckednie..meg próbáltunk mi is úgy menni,hogy még utána tudja ő is intéznia a munkáit..
De azért biztos,hogy nem a párod tehet arról,hogy nem tudott elmenni.Biztos ő is szívesen veled tartott volna,csak hát gondolom az a sok ember,aki nem ment be dolgozni,azt ez nem nagyon hatotta meg...a melónak meg gondolom megkellett lennie..a főnöknek meg gondolom ez volt a lényeges...
Fel a fejjel!! Majd a következőn remélhetőleg nem jön neki semmi közbe..!
Üdv.: 2 hetes és 5 napos kisbaba boldog anyukája :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!