Kiskunfélegyházi kismamák! Mikor és kinél kell jelentkezni a 18-20 hetes ultrahangra a kórházba? Mennyi időre rá adnak időpontot?
Szia!
Én is Kkfházi vagyok és 21 hetes,de én Szegedre járok nőgyógyászhoz és terhesgondozásra is!Szerintem először kérdezd meg a védőnőt,hogy ez itt,hogy is működik!Vagy a nőgyógyászod ad rá beutalót vagy a házorvos illetve a védőnő!Ez a genetikai UH-lenne ugye?
Vagy még talán hívd fel a korházat és az UH-ot kérdezd meg kitől kell beutalót kérned!
Kellemes babavárást!
Szia.
Én elmentem az orvosomhoz tanácsadásra és ott adott beutalót a 20 hetes uh- ra.
Az biztos hogy beutaló köteles.
Megkérdezhetem ki az orvosod?
Szia! Én is Félegyházi babós vagyok.
Először a terhesgondozóba kell menned a védőnőhöz, vérnyomást mér, súlyt, és pisit néz. Ez után kapsz sorszámot, így jutsz be a terhesgondozásra a dokidhoz. Ő ad beutalót. Úgy tudom nem kell időpontot kérni. A beutalóval lehet menni (első emelet, legbelül van a nővérpult, ott adod le a kiskönyvet meg a beutalót), utána hívnak be ultrahangra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!