Duci kismamák, mikor mentek 4D ultrahangra?
Nem vagyok vékony testalkatú. Az UH-kon mindig odaírják, hogy vastag hasfal miatt nehezített vizsgálat.
Sajnos a baba nemét nem lehetett látni eddig. Pedig voltam a 18 hetes kötelezőn és egy 20 hetes genetikai UH-n is.
Azt kérdezném, hogy akinek szintén vastagabb a hasfala, az mikor ment/megy 4D ultrahangra?
Helyi kórház szerint 23. héttől érdemes. Csak kérdés, hogy lehet-e látni a babát "rendesen". Én a nemére lennék már nagyon kíváncsi. Azt gondoltam, a 25-26. hét környékén megyek. Szerintetek az jó lesz?
Köszönöm, ez megnyugtató. Akkor én nem értem, a miénk kiemelt kórház, elvileg jó UH gépekkel, mégis mindig odaírják a papírra :(
De akkor marad az előre eltervezett 25. hét körüli UH.
Mégegyszer köszönöm :)))
nekem is van elég vastag hasfalam, és eddig mindig jól látszott a baba, csak sajna nem úgy fordult sose, hogy betudtunk volna kukucskálni a lábai közé!
27 hetes km
Szia!
104 kilóval lettem terhes és 170 magas vagyok de a hasam az akkor sem gömbölyödött.
Voltunk 14 héten akkor szegénykém elég kis csúnya csontos volt még. Voltunk 24 héten és 31 35 héten. Eddig jók lettek a képek. Egykicsit más a kép. Nem olyan közeli és éles. De akkor is gyönyörű. Én sem hittem el hogy tényleg máshogy látszik de lehet benne valami. Küldök képet ha gondolod. Viszonytani tudsz belőle.
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat :) Ezek szerint nagyjából maradni fog nálunk is a 26. hét. Tényleg nagyon jó, hogy írtatok, mert bár a neten sok 4D fotót átnéztem én is, hetekre lebontva, de ugye oda a legjobban sikerülteket teszik fel. És nem is tudni, hogy a kismamák hasfala milyen... Plusz nekem a méhlepény a mellső falon tapad, UH-n ez is "hátrány".
Mindannyiótoknak boldog babavárást kívánok! :)
Szia!
Elküldtem a képeket. Nekem is melső fali a méhlepény annyi hátrány volt hogy 24 hetesen tudtam meg hogy kisfiú mert a kukit mindig bedugta takarásba. Vagy azzal szivatott hogy a két lábát összezárta és így tüntette el...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!