Duci kismamák, mikor mentek 4D ultrahangra?
Nem vagyok vékony testalkatú. Az UH-kon mindig odaírják, hogy vastag hasfal miatt nehezített vizsgálat.
Sajnos a baba nemét nem lehetett látni eddig. Pedig voltam a 18 hetes kötelezőn és egy 20 hetes genetikai UH-n is.
Azt kérdezném, hogy akinek szintén vastagabb a hasfala, az mikor ment/megy 4D ultrahangra?
Helyi kórház szerint 23. héttől érdemes. Csak kérdés, hogy lehet-e látni a babát "rendesen". Én a nemére lennék már nagyon kíváncsi. Azt gondoltam, a 25-26. hét környékén megyek. Szerintetek az jó lesz?
Kicsit megkésve, de jöttem a válasszal.
26.héten a baba keresztben volt, háttal nekünk. Nem tudtak sem fotót, sem dvd-t készíteni.
27.héten a baba még mindig keresztben, de itt már 80%-ra mondták, hogy kislány. Sem fotó sem dvd nem készült megint.
28.héten végre sikerült, a baba itt már fejvégű volt. 100%-ra mondták, hogy kislány, és nagyon édes fotókat kaptunk, plusz 40 perces dvd-t is.
Még 4 hetem van szülésig :)
Kedves utolsó kérdező, nem, csak a legvégén kellett kifizetni a 10.000 Ft-os díjat, amikor sikerültek a fotók és a dvd. A másik 2 alkalommal nem kértek pénzt. Különben nem mentünk volna ennyiszer vissza :)
Sok sikert Nektek is, úgyis a baba dönti el, hogy megmutatja-e magát vagy sem... drukkolok, hogy Nektek is sikerüljön!
Köszönöm, kedves vagy :)
Szülésig még 2,5 hetem van, szeretnék már túl lenni rajta. Imádom, mikor mocorog a baba, de a szüléstől nagyon félek. Programozott császár lesz, június 13-án fekszem a kórházba.
Nektek is minden jót és egy gyönyörű, egészséges kisbabát kívánok!
szia!
Császárom volt nekem is de nekem sürgösségi. Ne izgulj fáj fáj de sokkal könnyebben mozogsz majd azoktól mint akinek gátat vágnak.
Jó tanács!! úgy ülj fel hogy megfogod az egyik térded és lendületet veszel (behintázol) mert amúgy nagyon fáj. Az első felállás lesz a sz@r de az is csak azért mert húzódni meg égni fog a seb.
Boldog várakozást és gyorsan gyógyulj!!! Egy 2 hós kisfiú anyukája
szia! Nekem is császárom volt (igaz, vajúdás után), én azért nem egészen értek egyet az előző válaszolóval, mármint ami a mozgás könnyebségét illeti. Én pont fordítva emlékszem, mi, a császárosok csak vánszorogtunk, míg a természetes módon szültek már "szaladtak". Én pl. hintázva felülni ha akartam sem tudtam volna.
De ettől függetlenül ne félj, mert rohamosan fogsz utána javulni, és hamar jól leszel. Arról beszélve, hogy ha vajúdni sem fogsz, akkor tényleg fájdalommentes lesz a szülésed, és ha nem altatnak, akkor az is egy élmény, amikor hallod a babád felsírni és először megpillantod. Én majdnem elsírtam magam, olyan csodás volt.
Minden jót kívánok!
Kedves 20.25 és 21.29-es válaszolók, köszönöm a bíztató szavakat :) Jólestek. Máris kicsit szebbnek látom a szülést.
Vajúdni elvileg nem fogok, reggel 6-kor beöntés, borotválás, infúzió. 8-kor műtét, 9-re készen leszünk, legalábbis így mondta az orvos.
Tudom, hogy sok folyadékot kell inni utána, be van készítve a szívószál is. Próbálok mindenre felkészülni. A felülést majd próbálgatom, hogyan a legkönnyebb. De a baba kárpótolja az embert a fájdalom miatt, így gondolom. Baba-barát a kórház, egész nap velünk lesz a baba :)
Köszönöm, hogy írtatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!