Duci kismamák, mikor mentek 4D ultrahangra?
Nem vagyok vékony testalkatú. Az UH-kon mindig odaírják, hogy vastag hasfal miatt nehezített vizsgálat.
Sajnos a baba nemét nem lehetett látni eddig. Pedig voltam a 18 hetes kötelezőn és egy 20 hetes genetikai UH-n is.
Azt kérdezném, hogy akinek szintén vastagabb a hasfala, az mikor ment/megy 4D ultrahangra?
Helyi kórház szerint 23. héttől érdemes. Csak kérdés, hogy lehet-e látni a babát "rendesen". Én a nemére lennék már nagyon kíváncsi. Azt gondoltam, a 25-26. hét környékén megyek. Szerintetek az jó lesz?
Köszönöm az új válaszokat, nem fogom elhagyni magamat, és az természetes, hogy egy babát sem lehet fájdalom nélkül világra hozni :)
Annyiból örülök a császárnak, hogy tudom a pontos időpontját és hogy 2 óra alatt lezajlik az egész. Utána meg a baba ott lesz és nem hiszem hogy a fájdalommal törődnék egész nap.
köszi mindenkinek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!