Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Duci kismamák, mikor mentek...

Duci kismamák, mikor mentek 4D ultrahangra?

Figyelt kérdés

Nem vagyok vékony testalkatú. Az UH-kon mindig odaírják, hogy vastag hasfal miatt nehezített vizsgálat.

Sajnos a baba nemét nem lehetett látni eddig. Pedig voltam a 18 hetes kötelezőn és egy 20 hetes genetikai UH-n is.

Azt kérdezném, hogy akinek szintén vastagabb a hasfala, az mikor ment/megy 4D ultrahangra?

Helyi kórház szerint 23. héttől érdemes. Csak kérdés, hogy lehet-e látni a babát "rendesen". Én a nemére lennék már nagyon kíváncsi. Azt gondoltam, a 25-26. hét környékén megyek. Szerintetek az jó lesz?

2010. febr. 8. 13:21
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
49%
szia! 20:25ös vagyok én reggel 7-től éjfélig vajúdtam ott döntöttek hogy császár lesz mert nagyon sok baj lett a végére. Én megszenvedtem mert a szeméremcsontom is repedt a fiam feje miatt úgyhogy én csak azért írtam hogy így könnyű mert én bírom is a fájdalmat ésígy ment minden a legkönnyebben.
2010. máj. 30. 17:47
 22/23 anonim ***** válasza:
jajj szóval annyi a lényeg hogy ne engedd el magad ne játszd azt amit a császárosok szokták hogy a hattyú halálát is előadják mert jajj de fáj... fáj fáj de nem úgy ahogy a legtöbb mutatja... meg igazság az hogy ha elengeded magad akkor minden jobban fáj. Én már délután a folyosón rohangáltam és nekem biztos hogy volt elég bajom
2010. máj. 30. 17:50
 23/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm az új válaszokat, nem fogom elhagyni magamat, és az természetes, hogy egy babát sem lehet fájdalom nélkül világra hozni :)

Annyiból örülök a császárnak, hogy tudom a pontos időpontját és hogy 2 óra alatt lezajlik az egész. Utána meg a baba ott lesz és nem hiszem hogy a fájdalommal törődnék egész nap.

köszi mindenkinek :)

2010. máj. 30. 18:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!