Hogy van ez a juttatásokkal, támogatásokkal, mennyi járna így nekem?
Ha még nem volt munkaviszonyom, akkor mennyi pénzt fogok kapni ha terhes leszek, illetve ha babám lesz? (Mert ha nem találok hamar munkát az egyetem után, akkor lehet, hogy nekiállnánk próbálkozni a babával.)
Illetve mennyi ideig kellene dolgoznom az első baba előtt, hogy a maximális támogatás összegét kaphassam majd?
"Alapeset,munka nélkül"
Munkanélküli is csak akkor jár ha már dolgoztál 1. évet előtte, de az is már csak 3 hónapig jár.
"Ha ehhez a szülést megelőző 2 évben volt 185 nap munkaviszony,akkor jár még valami(TGYÁS V. GYED) az alapeseten kívül,ugye?"
A munkaviszonynak élnie kell a szülés pillanatában is, hogy járjon gyed.Szóval az, hogy neked 1 éve volt munkád az nem számít ilyen szempontból.
Nem tudom ezt az alapesetet, hogy érted de egyszerre csak egy jár szóval vagy tgyás vagy gyed vagy gyest kapsz nem egyszerre mindet. A munkanélkülit terhesen pedig csak akkor ha volt már 1. év munkaviszonyod, de az is csak 3 hónapig kapsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!