Főállású anyaság? Milyen juttatásokkal jár?
Figyelt kérdés
Mennyi az havonta, és meddig lehet azon lenni? Tudom, hogy a 3. gyerek után jár, de pl gyest is igénybe lehet mellette venni? És milyen juttatások járnak még a 3. gyerek után?2012. júl. 30. 08:46
1/7 anonim válasza:
A gyest nem igényelheted mellette.Az összege ugyanannyi mint a gyesnek.A legkisebb gyerek 8 éves koráig,vagy a legnagyobb 18 éves koráig jár.Azt nem tudom,hogy a tankönyv,ebéd ingyenes-e,vagy csak támogatott 50%-ban.
2/7 anonim válasza:
Az étkezés 50%. Tankönyv kedvezményes. Ennyi.
3/7 A kérdező kommentje:
A 2. kicsim sérült. Miatta a gyes 10 éves koráig jár. Így a 2 támogatás is jár a 3. babuci érkezése után? Bár sejtem, hogy nem, csak az egyik.... És az nem sok.
2012. júl. 30. 08:58
4/7 dlkdlk válasza:
a 3 gyerek betöltött 3 éves korátol jár(mivel addig gyedre-gyesre lehet menni)a legkisebb 8 éves koráig.
5/7 dlkdlk válasza:
az ovis-sulis étkezés 50%-os kedvezménnyel megy
a tankönyvet ingyenesen kapod a 3.gyerek megszületésétől kezdve
6/7 dlkdlk válasza:
lemaradt.természetesen csak az eggyik kedvezményt veheted igénybe
ha gyest fogsz kapni és nem gyedet,akkor a gyes igénylésénél nézdd meg a két kicsi közül melyik tölti később:
A 2.baba(beteg)a 10.évét-vagy a3.baba 8.évét.arra igényeld,hogy később ne kelljen a ujra intézkedned
7/7 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm!
2012. júl. 30. 18:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!