Nem volt itt egy olyan kérdés, ami az anyaság témakörben előforduló szlenget "fikázta"?
Figyelt kérdés
Mi lett azzal törölték? Szóltam is hozzá, el akartam olvasni mások véleményét és nem találom sehol....most én vagyok a béna?2012. febr. 20. 14:22
1/8 anonim válasza:
Én sem látom, pedig én is válaszoltam rá. Jobb is, hogy törölték, elég provokáló volt a kiscsaj.
2/8 anonim válasza:
Arra gondoltok,ami úgy kezdődött,hogy:"nem unjátok még és sorolta,hogy szepa-szorongás,fogzás,stb.?Mert azt én sem találom,de jól leszólták a csajt arra emlékszem!
3/8 anonim válasza:
Szerintem arra gondol, aki azt fikázta, hogy az anyukák használják a pocaklakó, mensi, pozi teszt szavakat.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Meglepődtem, hogy törölték, mert amíg én olvastam addig "csak" egy szimpla kis vita volt, semmi komoly sárdobálás. Ezek szerint az utóbbi órákban ez megváltozott.
2012. febr. 20. 14:29
5/8 A kérdező kommentje:
Igen arra gondoltam amit a 3. hozzászóló ír.
2012. febr. 20. 14:29
6/8 anonim válasza:
Nem ez volt az?
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
7/8 A kérdező kommentje:
Nem ez volt, de hasonló jellegű. Mindegy ezek szerint törölték és nem én voltam a béna. Azt hittem én töröltem ki véletlenül, hogy mikhez szóltam hozzá.
2012. febr. 20. 14:52
8/8 anonim válasza:
Én is észrevettem,hogy törölték.Szerintem a csaj törölte,mert nem volt olyan írva,hogy törölni kellett volna.Tényleg jól el volt magától szállva.E.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!