Egy olimpiai arany milyen juttatásokkal jár?
Figyelt kérdés
És az ezüst, bronz?2012. aug. 10. 10:19
1/5 anonim válasza:
50 millával kisfiam az a max az előbb olvastam, ennyiért én is lennék olimpikon, itt meg verik a mellüket hogy a haza hősei, na persze, amúgy az alap meg 10 milla körül mozog
2/5 anonim válasza:
Egy arany 20 milliót ér, plusz hosszú évek (akár évtizedek) munkája van benne, szerintem simán "verhetik a mellüket, hogy a haza hősei". Megérdemlik. Lehet utána csinálni!
3/5 anonim válasza:
akkor csináld utána öreg, kit érdekel, csak hogy tudd okos barátom 10x olyan jó sportolók vannak kispadon és eszik a tartalékok keserű kenyerét, na de mindegy, nincs kinek magyaráznom
4/5 anonim válasza:
az arany 20 milla, valamint a mindenkori átlagbér 35 éves koruktól fogva, életjáradékként (ezt viszont elvehetik, felfüggeszthetik, ha méltatlanná válsz rá, pl bírósági ügyed van, gyorshajtasz, stb)
az ezüst ennek 60 százaléka, a bronz ennek 40 százaléka.
5/5 lee12 válasza:
ne szidja senki az olimpikonokat
minden nap küzdenek és hajtanak ezért
ha jobb vagy menj utána(már nemtudom melyik válaszoló kritizálta)
a kispados dumát meg nem értem mert aki kispadon van az legtöbbször rosszab mint az aki a kezdőcsapat tagja(mondjuk csapatsportnál nemtudom hogy hogy kapják aranyéremnél a pénzt mert ha mindenki 20 millkót akkor jó kis summa az az egész csapatnak)
amúgy a legtöbb olimpiai sportág egyéni szám és ott nincs kispados de mind1
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!