Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Miért harapdálják az aranyérmet?

Miért harapdálják az aranyérmet?

Figyelt kérdés
Sok helyen látom, de nem jöttem rá. Mit bizonyít, ha bentmarad a fognyom, vagy mi értelme ennek?

2012. aug. 7. 13:49
 1/9 anonim ***** válasza:
ez egy furcsa szexuális perverzió. vannak, akik az aranyéremre gerjednek.
2012. aug. 7. 13:57
 2/9 anonim válasza:
53%
azért hogy megnézzék nem-e csoki!
2012. aug. 7. 13:57
 3/9 anonim ***** válasza:
50%
az előttem válaszoló teljesen hülye! ez egy furcsa betegség, amikor a delikvens kutyának képzeli magát, és az aranyérmet csontnak látja. logikus, h megharapja
2012. aug. 7. 13:58
 4/9 A kérdező kommentje:
A másodikon jót röhögtem, de még nem tudom az igazságot :D
2012. aug. 7. 14:00
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Azt mondják Farkas Péter olimpiai bajnok kezdte el. Egyszerűen csak azért mert viccesen így ellenőrizte, hogy az az arany igazi-e. Aztán hagyomány lette belőle, manapság mindenki harapdálja, gondolom ez ilyen fotós beállás :-) A fognyomnak semmi köze ehhez, nem is hiszem, hogy benne marad (én is harapdáltam igaz nem olimpiai aranyérmet és nem látszik meg, azért az érmek elég strapa bírók)
2012. aug. 7. 14:03
 6/9 anonim ***** válasza:
78%
Régen az arany valódiságát harapással mérték. Ezért.
2012. aug. 7. 14:09
 7/9 anonim ***** válasza:
Ma már hagyomány :)
2012. aug. 7. 15:31
 8/9 anonim ***** válasza:
55%
A hatosnak van igaza!
2012. aug. 7. 16:56
 9/9 anonim ***** válasza:
Tudod hogy milyen éhesek lehetnek egy olimpiai döntő után? Meg vannak azok az atomhülyék, mint a lochte, na annak magyarázd el, hogy ez nem olyan fényes papírú csoki.
2012. aug. 9. 01:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!