Hogy, ha kimegyek a gyerekemmel Angliába élni, akkor mi lesz az itthoni juttatásokkal? (gyed, cs. P)
Figyelt kérdés
2010. máj. 9. 16:06
1/6 anonim válasza:
A gyeddel, gyessel nem tudom mi lesz, de családi pótlék, meg ilyenek, azokat innen fogod tudni kapni. És akkor az otthonit meg kell szűntetni, csak akkor kaphatsz idekinn családi pótlékot és egyebeket. De valószínű, hogy ha otthon beszűnteted a családi pótlékot, akkor lehet, hogy gyedet se kapsz otthonról. Mekkora a gyermeked?
2/6 anonim válasza:
A gyed akkor is jar a gyerkoc 2 eves koraig, ha kijossz, minden mast le kell mondani es itt tudod igenyelni a megfelelojet.
3/6 anonim válasza:
Nem muszaj bejelenteni,hogy kikoltoztel,szamlara megy,amit itt kinn is le tudsz rola emelni,mi igy csinaljuk.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Amúgy 10 hónapos.
2010. máj. 9. 16:33
5/6 anonim válasza:
Én sem szoltam senkinek,ugyanúgy leveszem,azt kész.de itt nem igényeltem semmit.
(Zsoka)
6/6 anonim válasza:
Ugy van a hivatalos verzio, hogy 3 honapnal hosszabb tartozkodast be kellene jelenteni es akkor minden magyar juttatas addig szunetel, amig kulfoldon elsz. Tehat sem csaladit, sem GYED-et nem lehet kulfoldon kapni, ha egyszer bejelented, hogy elkoltozol. Ekkor megszunik a TB-d is (ami szerintem ebben az egeszben a legrosszabb ugye). Attol fuggoen, hogy melyik orszagban elsz, lehet ott igenyelni valamilyen juttatast, ha van ott olyan. Angliaban van ilyen, de nem tudom, hogy kinek jar pontosan. Tehat vagy Mo-rol vagy Angliabol kapsz juttatast allando lakoskent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!