Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Elegem van! Miért gondolja...

Elegem van! Miért gondolja mindenki, hogy nekem semmi gondom-bajom, de nekem bezzeg lehet panaszkodni?

Figyelt kérdés
Van két kisgyerekem! Tény, nem vagyok panaszkodós fajta. Viszont rengeteg bajunk van. Sajnos egészség. És egyszer lehet, nekünk is segítséget kell egyszer kérni. De amíg bírjuk csináljuk. Viszont lehet most rossz embernek tartatok, de belefáradtam , hogy mindenki, vagyis az az 5 ember körülöttem akik állítólag barátok, csak a bajaikkal keresnek fel! De hogy mi hogy vagyunk az nem kérdés! Hazajöttünk a kórházból, jólesett volna elpanaszkodni, erre engem hívtak panasszal és még meg sem kérdezték velünk, a gyerekekkel mi van. Már fáj, csak sírhatnékom van.
2012. nov. 24. 18:24
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
mondd meg nekik ezt!! Majd akkor kiderül, mennyire "barát" a barát!
2012. nov. 24. 20:06
 12/13 anonim ***** válasza:

Nekem az apám ilyen, 3 unokája van, meg sem kérdezte, hogy mi van velük, csak a saját baját ismételgette.

Megelégeltem, több mint egy éve nem találkoztunk:(

Egyszerűen ne vedd fel a telefont, keress új barátokat, azok így-vagy úgy melléd fognak csapódni. Kár az ilyen álbarátokkal foglalkozni.

2012. nov. 24. 20:12
 13/13 anonim ***** válasza:

ismerős érzés... most várom az első babámat, de soha senki meg nem kérdezné, hogy hogy vagyunk, csak az a fontos, hogy velük mi van. oké, gondoltam én vagyok az önző, nekem most csak a "mi" számít, nekik viszont nem. de egy idő után ráébredtem, hogy nem vagyok önző... néha jöhetne egy kérdés hogy és mi van veletek. hát erre várhatok.

mára eljutottam arra a szintre, hogyha keresnek nem válaszolok nekik, és én sem keresem őket. addig jó voltam nekik, míg piálni/bulizni kellett menni, most meg tojnak a fejemre (22 éves vagyok). hát köszönöm szépen nekem ilyen 'barátokra' nincs szükségem.

ti hogy vagytok amúgy? mennyire volt súlyos a baleset? gyerekeket nagyon megviselte? (nem azért kérdezem, mert mondtad, hogy senki nem érdeklődik, hanem őszintén érdekel, hogy hogy vagytok!!)

2012. nov. 25. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!