Elegem van! Miért gondolja mindenki, hogy nekem semmi gondom-bajom, de nekem bezzeg lehet panaszkodni?
Nekem az apám ilyen, 3 unokája van, meg sem kérdezte, hogy mi van velük, csak a saját baját ismételgette.
Megelégeltem, több mint egy éve nem találkoztunk:(
Egyszerűen ne vedd fel a telefont, keress új barátokat, azok így-vagy úgy melléd fognak csapódni. Kár az ilyen álbarátokkal foglalkozni.
ismerős érzés... most várom az első babámat, de soha senki meg nem kérdezné, hogy hogy vagyunk, csak az a fontos, hogy velük mi van. oké, gondoltam én vagyok az önző, nekem most csak a "mi" számít, nekik viszont nem. de egy idő után ráébredtem, hogy nem vagyok önző... néha jöhetne egy kérdés hogy és mi van veletek. hát erre várhatok.
mára eljutottam arra a szintre, hogyha keresnek nem válaszolok nekik, és én sem keresem őket. addig jó voltam nekik, míg piálni/bulizni kellett menni, most meg tojnak a fejemre (22 éves vagyok). hát köszönöm szépen nekem ilyen 'barátokra' nincs szükségem.
ti hogy vagytok amúgy? mennyire volt súlyos a baleset? gyerekeket nagyon megviselte? (nem azért kérdezem, mert mondtad, hogy senki nem érdeklődik, hanem őszintén érdekel, hogy hogy vagytok!!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!