Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Más is unja? Vagy csak én...

Más is unja? Vagy csak én vagyok ennyire deviáns? Én unom az itthonlétet, unom az örökös meseolvasást, unom a játékszedést, az állandó pakolást.

Figyelt kérdés

Idegesít, hogy semmit nem tudok csinálni, mert örökké rajtam lóg. Van, hogy 3 órán keresztül csak az ölemben ül, mesét kell neki olvasnom.Ha megpróbálok főzni, azt csak úgy lehet, hogy ő az ölemben van, így hagyom a főzést.

Félreértés ne essék NEM A GYEREKEMET unom! 18 hónapos, nagyjából 30 hónapja vagyok itthon. Besokaltam, beleuntam. Menni akarok, dolgozni akarok, felnőtt emberekkel akarok beszélgetni...

Ma ezen gondolkodtam, hogy vajon más, hgyan csinálja? Mosolyogva cipeli a 12 kilós gyerekét, mosolyogva ül a koltyón miközben farkasszemet néznek vele, vagy fel-felugrál mosolyogva, mert a gyerek borítja dűti amit ér? Vagy mosolyogva mantrázza négyszazadszorra is: Az ott a kuyta, az ott a virág, az ott a napocska..stb.

Engem miért idegesít ha nem tudok 4 percet ülni anélköül, hogy ne mászna rám, nem tudok egy emailt megírni, nem tudok egy kv-t meginni. Mindet abban a 2 órában akarok csinálni amikor alszik, és ez frusztrál. Szeretnék körmöt lakkozni, takarítani, esetleg hajat mosni, függönyt mosni,és pókhálózni, ágyneműt húzni, vasalni. Nem tudok, képtelen vagyok rá. Pihenni is szeretnék, könyvet, magazint olvasni, szotyizni...de nem tudok,és emiatt egyáltalán nem vagyok mosolygós:/

2012. nov. 22. 09:48
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
14.46-os vagyok. Csak érdeklődöm, változott-e valami?
2012. dec. 4. 22:40
 42/47 A kérdező kommentje:

Nem sok minden, csak könnyebben veszem:-) Bár ma pont tetőzött a hangulat...de nem kell kiírnom magamból, mert nem olyan vészes a helyzet.

Talán annyi változott, hogy most már mászik FEL mindenhova...szóval ha eddig ő akart jönni velem klotyóra, az volt a bajom, ha most nem akar jönni az a bajom, mert akkor azon agyalok, hogy túl nagy a csend, valahová tuti, hogy máááászik.

De a hangulatom, a kedvem jobb mint amikor a kérdést kiírtam :-) Köszönöm a kérdésedet :-)

2012. dec. 5. 16:25
 43/47 anonim ***** válasza:
Ez is nagy haladás! Örülök, hogy "jobban vagy"! Hidd el, mi döntjük el, milyen napunk lesz (apró részletektől eltekintve). *-*
2012. dec. 5. 20:01
 44/47 A kérdező kommentje:
Igen...köszi:-)
2012. dec. 5. 21:06
 45/47 anonim ***** válasza:
Szia! Huu de sok ev eltelt, de megtalaltam a kerdesed, gondoltam irok valtozott e valami. :-) bar biztosan. :-)
2016. nov. 2. 13:26
 46/47 A kérdező kommentje:
Persze, hogy változott. Minden jobb. Már 6 éves elmúlt, ovis lett, lassan megy suliba, én visszazökkentem a melóba. Igaz, hogy most meg már a belem lóg:-))) Igaz, ha akarom van időm körmötlakkozni...de a fene sem akar már körmötlakkozni:-))))
2017. okt. 29. 11:39
 47/47 anonim ***** válasza:
Nálam ugyanez pedig csak 4 hónapos..mi lett veled azóta?
2021. okt. 7. 20:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!