Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan kapcsolhatnék vissza a...

Hogyan kapcsolhatnék vissza a régi énemhez?

Figyelt kérdés
Most olvasgattam itt Gy.i.k.- on és találtam egy ilyen kérdést h mit takar az "ősanya" tipus, és nagyon sok pontja igaz rám, ami már néha kellemetlen, pl.: a párommal a szexuális életem :S eléggé lekorlátozódott ami miattam van. Ahogy elkezdjük a szeretkezést "bekapcsol " egy olyan az agyamban h ezt nekem nem szabad mert anya vagyok, és a kedvem egyből elmegy az egész dologtól aztán 2 percre rá már csak a kicsire tudok gondolni h biztos most fog sírni és nekem ott kell lennem, vagy most ott lenne a helyem mellette...mit tegyek h a régi legyek?
2012. nov. 20. 17:44
 1/1 anonim ***** válasza:
0%

NEM kell azonnal ott lenned, ha a kicsi sír! Egy baba sem igényli, hogy az anyja minden percben vele legyen! Ez csak mostanában lett szokás!

Arra gondolj, hogy a párodnak köszönheted, hogy anya lettél. De azért nem csak anya vagy, hanem feleség is.

Mindkét "funkció" egyformán fontos, a baba szempontjából is.

2012. nov. 20. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!