Aki új babakocsit vett nem bánta meg később, hogy ugyanolyan használtan van harmadannyiért is?
Mi újan vettük mindennel /hordozó,gyerekülés/,és addig nem is gondoltam arra hogy használtat vegyek.Végül is nem bántam meg,mert ilyet alig látni.
Kíváncsi vagyok más hogy van ezzel...
Nem.
Nekünk nagyon meg kellett küzdeni a babáért. 6 évet vártunk rá, mindenféle kezelések, stb. Már a teherbeesés is kb. 1 milló Ft-ba került. A 7. héten elkezdtem vérezni, nem is akárhogy, a fél terhességet szinte mozdulatlanul töltöttem, utána se nagyon ugráltam. A kislányunk egészségesen született, már 8 hetes és a legnagyobb kicsünk. Akkor sem veszek neki semmit használtan, ha saját magamnak kaját se fogok tudni venni.
Nem bántam meg. Pedig alig használtuk :-) Nagyon jó áron sikerült venni egy sok tartozékos, klassz babakocsit.
Ha el akarnám adni, kb. ugyanannyiért el tudnám, mint amennyiért vettük. De hátha szükség lesz még rá :-)
Nem, mert használtan csak egy agyonnyúzott példányt találtunk.
Elég speciális igényeink voltak: esernyőre csukható ikerbabakocsi kellett.
Nem, egyáltalán nem akartam használt babakocsit venni.
Valami miatt ez az egy fontos volt számomra, hogy új legyen. Minden másból jó a használt cucc is.
Három babakocsink van (egy újszülött kocsi, egy 3 kerekű kisebb kocsi, egy picire csukható, ezt a kocsiban tartjuk futkosós kocsinak), mindhármat szeretem, és nem bántam meg egyiket sem. Mindhárom megszolgálta az árát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!