Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ismeri valaki a Hugó hami...

Ismeri valaki a Hugó hami nevű régi játékot? Lehet még kapni valahol?

Figyelt kérdés
2012. nov. 5. 18:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
vaterán láttam használtan...én is mindenhol keresem!...sajnos az hibás volt :(
2012. nov. 5. 18:48
 2/11 anonim ***** válasza:
Én láttam a régióban vagy a gulliverben hasonlót, nem Hugó Hami a neve de a lényege ugyanaz!
2012. nov. 5. 19:20
 3/11 anonim ***** válasza:
2012. nov. 5. 20:10
 4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, így már könnyebben beszerzem.
2012. nov. 5. 20:30
 5/11 anonim ***** válasza:
Pont tegnap néztem az Auchanban, hogy megveszem a fiamnak karácsonyra. Ennek sem Hugo Hami a neve, de a lényege ugyanaz!
2012. nov. 5. 21:05
 6/11 anonim ***** válasza:
Igen van, lehet kapni, csak más a neve. Egy kisvárosi játékboltban nálunk van (volt) pont elfogyott, rendelésre hoztak volna, az ára kb 4500Ft volt. szerintem találni fogsz.
2012. nov. 5. 21:15
 7/11 anonim ***** válasza:
2012. nov. 6. 07:17
 8/11 anonim ***** válasza:

Várjunk csak, a Hugó-hami az nem az a játék volt, amin középen fogott egy nagy száj, és abba kellet a jó időben kis eszközök segítségével valami érme szerűt belőni??

Mert nekünk volt anno, és én erre emlékszem, ezek meg végül is nem hasonlóak annyira azért...Vagy rosszul rémlik nekem?

2012. nov. 6. 11:33
 9/11 anonim ***** válasza:
rosszul rémlik :D ez a Hugo hami :)
2012. nov. 6. 12:11
 10/11 anonim ***** válasza:
Rosszul emlékszel. Anyu utálta, amikor ezzel játszottunk, mert zengett a ház, ahogy a nagy hévben vertük a vizilovakat a tesómmal.:)
2012. nov. 7. 00:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!