Akik nem akartak kifejezetten gyermeket/nem vágytak rá/nem voltak "anyatípusok", hogyan lettek/váltak mégis Anyává?
Elég nehéz kérdés,próbáltam érthetően megfogalmazni.
Mostanában elég sűrűn vagyok ezen a részlegen az oldalon (ami Nálam nagyon fura) és olvastam egy-két megnyilvánulást ilyenektől mint amilyen Én is vagyok/voltam,akik nem ájulnak/olvadnak el minden gyerektől,nem vágynak rá illetve erősen a "majd" állásponton vannak illetve ebben voltak.S arról számoltak be,ez automatikusan megváltozik a nőben,kinek terhesség alatt,kinek utána...De erről a "régi állapotról" csak egy-két szóban írnak,mert utána jön az áradozás.:)
Szeretnék sztorikat hallani kiből hogy lett Anya, aki nem volt "anyatípus"!Min ment előtte keresztül stb...
Ha nem érthető miről beszélek,nyugodtan szóljatok!:)
Köszönöm!!!!:)
41! Nem félek,a 17-es kommentemben írtam erről. De továbbra is teljesen elképesztő,hogy így érzek. Mi van Velem?:)
Köszi a válaszokat,jöhetnek még!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!