Az iskolám befejezésének utolsó féléve, és a munkám első féléve beleszámít a gyedbe?
Gondolom azt is tudod, hogy a próbaidő alatt kirúghatnak, hiába vagy terhes. És akkor mihez kezdessz?
Na mindegy, nem akarlak kioktatni, fél-1 év még sok idő, addig sok víz lefolyik a Dunán...
Ezt feltétlenül a munkahely HR osztályán is kérdezd meg vagy a suliban. Mert én nappalis voltam egyetemista,igaz nem utolsó éves. S azt mondták hogy hiába van a törvényben ez,amit idézett vki(Úgy szól a szabály, hogy nappali tagozaton egy évnél hosszabb ideig folytatott közép vagy felsőfokú tanulmányokből lehet 180 napot beszámítani. Ezt is csak akkor ha bele esik a szülés előtti két éves időszakba.) Nekem ez beleesett,decemberig ill addig a vizsgaidőszakig tanultam,következő félévet már passzivon voltam mert április végére voltam kiirva szülésre. S elötte 2 évig tanultam egyetemen,de nem kaptam gyedet,mert azt mondta az oep hogy csak akkor jár ha utolsó éves vagyok s már a gyakorlatomat töltöm valahol,ergo melóhelyes vagyok. Nem teljesen volt világos de igy jártam s csak gyest kapok. Pedig végig dolgoztam mellette... De az oep magasról tett rá!!!
Ha más nem az oeppel vedd fel a kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!