Anyukák, hogy viselitek a "láblógatsz, ingyenélő vagy" beszólásokat?
1 éves múlt a lányom, voltam osztálytalálkozón és hát elég sok volt osztálytársam gondolja úgy hogy aki 30 alatt szül az ingyenélő és nem akar dolgozni. Teljesen kiakadtam.
Ti hogy kezelitek az ilyen szitukat?
Jaj, nem is az olyanokról van szó, akik egyetem után szülnek két gyereket, akiket tisztességesen felnevelnek, majd elmennek dolgozni.
Az olyanokról, akik potyogtatják a gyerekeket a GYES-ért. Csak van amit nem lehet nevén nevezni, mert még kimoderálnak.
Lányok! Aki valaha szült és nevelt gyereket azért az tudhatja, hogy csupán azért a "halom pénzért", ami jár a gyerekekért tuti nem vállal valaki gyerkőcöt! Ha végig gondoljuk hány éjszakát nem alszunk, futunk a beteg gyerekekkel, izgulunk értük, mert mi lesz, ha....... Szóval az a sok-sok aggódás bizony jóval nehezebb, mint "csupán" dolgozni, hiszen ott érzelmileg nem vagyunk érintettek! Legalábbis bevallom őszintén, nekem a munkahelyem soha nem tudott akkora fejfájást okozni, mint a felvételik, vizsgák, betegségek....
Az ingyenélő kifejezés pedig igenis minősíthetetlen! A gyermekek a jövő letéteményesei és a mi nyugdíjunk jövőbeni kitermelői is, sőt ők lesznek orvosaink is! (pékjeink, mert ennünk is kell stb.!!!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!