Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti leadnátok a háziállatotokat...

Ti leadnátok a háziállatotokat a baba születését követően pár hónapra?

Figyelt kérdés
MIndenki ezzel jön nekem,már teljesen ki vagyok készülve,nagyon fosos vagyok kiállni ellenük.Egyfolytában ezt mondják hogy vigyem el az állatomat az első pár hónapban.Mert a gyerek beteg lesz,mert allergiás lesz,tiszta levegő kell neki.De tényleg mindenki az egész család mindkét részről.:( Állandóan bőgök,nem tudják felfogni hogy Ő is családtag. Azt mondják hogy vagy a gyerek vagy az állat,a kettő együtt nem lehet.Hogy a gyereknek rosszat teszek,állatszőr lesz mindenhol. És nem tudok igazából mit mondani,nem merek szembeszállni senkivel.Csak meghallgatom.Nem tudom mit lehet mondani ilyenkor,mert vitázni sem merek velük és nem is akarok.
2012. nov. 8. 22:20
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Elég sok gyerek felnőtt egészségesen már állatok mellett, de azért hébe-hóba rémhíreket is hallani... Nagyon helyzet- és állatfüggő ez a kérdés. Nekünk tengerimalacaink vannak - persze ők nem jelentenek túl nagy veszélyt, inkább fordítva, mert jelenleg az agyonnyúzás fenyegeti őket :) Viszont van ismerősünk, ahol huszonvalahány négyzetméterre érkezne baba egy (egyelőre elég nevelhetetlen) cica mellé és ugye ennyire közös légtérben a szeparáció még részlegesen sem igazán megoldható.
2012. nov. 9. 09:10
 22/22 anonim ***** válasza:
78%

Nem adnám oda. Hozzánk tartoznak és kész.

Én is kisállatoktól körülvéve nőttem fel. NEM LETTEM ALLERGIÁS! A férjem burokban nevelkedett, minden sz@rra az. Szóval erről ennyit.

Nekünk "szabadlábon" lévő tengerimalacaink voltak mikor babánk lett. Meg kell hagyni rendes jószágok voltak, nem vonyítottak állandóan, és szobatiszták voltak, sarokállatwc-t használtak. Sajnos már öregek voltak, mire a kicsim 1 éves lett egymás után elpusztultak :( A férjem a kedvenckét "A malacok malaca"-ának hívta.

Volt egy tacsikutyám is, szintén szabadon közlekedett. A kislány a kutyába kapaszkodva állt fel! A kutyus imádta, mikor kinn aludt a teraszon a kicsi mellé feküdt és vigyázott rá, ha felébredt és nyöszörgött vagy ilyesmi rohant hozzánk jelezni. Sajna 16 évesen szilveszterkor elaludt. :(

A lányom már kérdezte, hogy mikor lesz Zsókája (így hívták a kedvenc malacom) 4 éves születésnapjára fog kapni. Babakorának egyik meghatározó tényezői voltak az állatkák, emlékszik rájuk, pedig nem emlegettük Őket.

Szóval családtagok, és ahogy a nagyobbik gyereket sem passzoljuk le és tüntetjük el, ha jön a kisebbik (igen, lehet megbotránkozni, de ugyanúgy igénylik az állatok is a törődést mint a gyerekek) a kisállattól sem szabad megszabadulni. Ha ilyent hallok azt az embert utána messze kerülöm. Mert az nem szerette a gondjaira bízott állatkát, akiért felelősséget vállalt!!!

2012. nov. 9. 21:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!