Ti leadnátok a háziállatotokat a baba születését követően pár hónapra?
Nem adnám oda. Hozzánk tartoznak és kész.
Én is kisállatoktól körülvéve nőttem fel. NEM LETTEM ALLERGIÁS! A férjem burokban nevelkedett, minden sz@rra az. Szóval erről ennyit.
Nekünk "szabadlábon" lévő tengerimalacaink voltak mikor babánk lett. Meg kell hagyni rendes jószágok voltak, nem vonyítottak állandóan, és szobatiszták voltak, sarokállatwc-t használtak. Sajnos már öregek voltak, mire a kicsim 1 éves lett egymás után elpusztultak :( A férjem a kedvenckét "A malacok malaca"-ának hívta.
Volt egy tacsikutyám is, szintén szabadon közlekedett. A kislány a kutyába kapaszkodva állt fel! A kutyus imádta, mikor kinn aludt a teraszon a kicsi mellé feküdt és vigyázott rá, ha felébredt és nyöszörgött vagy ilyesmi rohant hozzánk jelezni. Sajna 16 évesen szilveszterkor elaludt. :(
A lányom már kérdezte, hogy mikor lesz Zsókája (így hívták a kedvenc malacom) 4 éves születésnapjára fog kapni. Babakorának egyik meghatározó tényezői voltak az állatkák, emlékszik rájuk, pedig nem emlegettük Őket.
Szóval családtagok, és ahogy a nagyobbik gyereket sem passzoljuk le és tüntetjük el, ha jön a kisebbik (igen, lehet megbotránkozni, de ugyanúgy igénylik az állatok is a törődést mint a gyerekek) a kisállattól sem szabad megszabadulni. Ha ilyent hallok azt az embert utána messze kerülöm. Mert az nem szerette a gondjaira bízott állatkát, akiért felelősséget vállalt!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!