Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák van itt olyan akinek...

Anyukák van itt olyan akinek a párja nem kapta meg az 5 nap szabit miután megszültetek?

Figyelt kérdés

2012. nov. 6. 14:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, véletlenül nem egy helyen dolgoznak a férjeink?:)

Sajnos az én férjem se mehetett erre az 5 napra egyik gyerekem születésénél sem.Hiába 8 órás a műszakja, gyakran az 12-14 óra ahogy Te is írod.Szólni nem merünk, örülünk, hogy van munka.Jah és túlórák nincsenek kifizetve...az a mi ajándékunk a cégnek:S

2012. nov. 6. 16:32
 12/16 A kérdező kommentje:
Lehet kedves utolsó! Hol laktok,mit dolgozik a férjed?
2012. nov. 6. 16:34
 13/16 Golan Trevize ***** válasza:
Pedig ez az 5 nap egy fillérjébe nem kerül a cégnek, mert a MÁK fizeti...
2012. nov. 6. 16:36
 14/16 A kérdező kommentje:
Lehet de kevesebb ember kevesebb bevétel........
2012. nov. 6. 16:37
 15/16 anonim ***** válasza:
Nálunk sem kapta meg, ilyen szar világot élünk! Én ezért kerestem a szülésem előtt "rendes" munkahelyet, hogy ami jár, azt megkapjam, mert ez a 2 év nem volt mindegy, hogy mennyit és mikor kapunk. De nem idegeskedj, nehogy a tejed elmenjem! :) Ezen sajnos nem tudunk változtatni.
2012. nov. 7. 00:12
 16/16 Golan Trevize ***** válasza:

De tudnánk változtatni, ha mindenki feljelentené az ilyen rohadt mocsok, adócsaló, a munkavállalókat kizsigerelő és meglopó munkáltatókat.

De amíg saját magunk támogatjuk a modern kori rabszolgatartást, addig nem lesz itt változás.

2012. nov. 7. 08:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!